BeaverDaPimp

Need Help

7 posts in this topic

Posted (edited)

Hello, when I launch arma using A3 Launcher a message pops up saying Addon 'CUP_AirVehicles_AH1Z' requires addon 'CUP_BaseConfigs'
then it just kicks me from the server, is there a way to fix it ?

 

Screenshot_1.png

Edited by BeaverDaPimp

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you're running a server you need to add the CUP_BaseConfigs to mission.sqm in the addOns section.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
On 6/12/2016 at 6:26 AM, CEN said:

If you're running a server you need to add the CUP_BaseConfigs to mission.sqm in the addOns section.

This didnt work for me.

I have Units, Weapons, Vehicles and CBA on my server. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

load CBA_A3 then units then weapons then vehicles in command line, when I tried CUP I found it did seem to make a difference

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would have thought the best way would have been CBA, Weapons, Units and Vehicles last as according to the CUP download site (http://cup-arma3.org/download):
Weapons        Requires    CBA
Units        Requires    CBA & Weapons
Vehicles    Requires    CBA, Weapons & Units

That being said though, currently I am loading them CBA, Weapons, Vehicles, Units and as far as i can tell its working fine. I will test CBA, weapons, units, vehicles  though as may run smoother maybe

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Mr Health And Safety said:

I would have thought the best way would have been CBA, Weapons, Units and Vehicles last as according to the CUP download site (http://cup-arma3.org/download):
Weapons        Requires    CBA
Units        Requires    CBA & Weapons
Vehicles    Requires    CBA, Weapons & Units

That being said though, currently I am loading them CBA, Weapons, Vehicles, Units and as far as i can tell its working fine. I will test CBA, weapons, units, vehicles  though as may run smoother maybe

you may be right, its been a while since I messed with CUP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.