• 0
Erik1

Solved Help with battleye kicks tanoa custom objekts

Question

Posted (edited)

Hello, I have some problems with battleye  when I try to put my custom objekts into the server (dev tanoa server).

From createVehicle.log/   #0 "Land_BarGate_F" 3:2 [-2,2,-56] / #0 "Exile_Sign_Aircraft" 3:2 [0,2,-59]  And it just goes through all the objects.

And also script.log/

 {
private ["_object"];
_object = createVehicle [_x select 0, [0,0,0], [], 0, "CAN_COLLIDE"];
if (_x sele"
15.06.2016 16:06:54: xxxxx - #7 ",1]],[false,false]]
];

object = (_x select 0) createVehicle [0,0,0];
_object setDir (_x select 2);
_object setPosATL "
14.06.2016 22:10:13: xxxxx - #7 "se]]
];

My Traders are in initPlayerLocal.sqf and they spawns and works.

My Trader/custom Objekts are in initServer.sqf and do not spwan in i have removed the // from initplayerlocal infront of exwm initServer.sqf.

"I wanted to show my rpt log but do not know how to make a Spoiler"

Any one that can help pls.

Thx

//Erik 

!Solved!

Edited by Erik1

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.