Sign in to follow this  
Followers 0
[TWG]Alex

[SOLVED] Restart not Work with Last Infistar Update

4 posts in this topic

when I use 0049 restart have no problem.

When I've update 0050 and 0051, Restart not work ....

 3:56:55   Error position: <_timer4)then
                {
                        _timer4 = time + 10;>
 3:56:55   Error Undefined variable in expression: _timer4
 3:56:58 Error in expression <;
                        call _fn_3;
                };
                
                
                if(time > _timer4)then
                {
                        _timer4 = time + 10;>
 3:56:58   Error position: <_timer4)then
                {
                        _timer4 = time + 10;>
 3:56:58   Error Undefined variable in expression: _timer4
 3:57:01 Error in expression <;
                        call _fn_3;
                };
                
                
                if(time > _timer4)then
                {
                        _timer4 = time + 10;>
 3:57:01   Error position: <_timer4)then
                {
                        _timer4 = time + 10;>
 3:57:01   Error Undefined variable in expression: _timer4
 3:57:04 Error in expression <;
                        call _fn_3;
                };
                
                
                if(time > _timer4)then
                {
                        _timer4 = time + 10;>
 3:57:04   Error position: <_timer4)then
                {
                        _timer4 = time + 10;>
 3:57:04   Error Undefined variable in expression: _timer4
 3:57:07 Error in expression <;
                        call _fn_3;
                };
                
                
                if(time > _timer4)then
                {
                        _timer4 = time + 10;>
 3:57:07   Error position: <_timer4)then
                {
                        _timer4 = time + 10;>
 3:57:07   Error Undefined variable in expression: _timer4
 3:57:10 Error in expression <;
                        call _fn_3;
                };
                
____________________________________________________________________________________________________

This to infinity ......

Can You help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

oops! :/
thanks for telling!

You need to do

USE_RESTART_TIMER = true;

That will fix the issue for now

I will release an update within the next hours

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

That is ok ....

 

 


/* shows RESTART IN X MINS */
USE_RESTART_TIMER = true;            /* show time left to next restart */
RESTART_TIME_IN_M = 180;            /* restart time in minutes (default: 180min == 3 hours) */
SHOW_TIMER_IN_MIN[] = {1,2,3,5,10};    /* minutes before restart, when message is shown */
USE_RESTART_TIMER_SHUTDOWN = true;    /* #shutdown the server after RESTART_TIME_IN_M minutes */
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

known and fixed in 52 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.