GamersRoost

Tanoa start parameters

6 posts in this topic

Could anyone explain how to load the Tanoa map with the start.bat ?

Is there an additional switch needed like -beta or something?

I can load the server fine, but i cannot connect i get an error about weaponparticles that are not loading.

Thanks in advance.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
13 minutes ago, CEN said:

you need to be on development branch on steam

Thanks, CEN.

When you say that, i am assuming that i use Steam CMD with the switch +app_update 233780 -beta "apex_sneak_preview" ?

I have searched all over to find the correct -beta switch but seems i am a fail sauce.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, CEN said:

you need to be on development branch on steam

107410 think i found it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Correct you have to use 107410 (client app id) for development branch.

Copy/paste all those files into the Arma 3 folder, create a Exile.Tanoa mission pbo and you're good to go :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, CEN said:

Correct you have to use 107410 (client app id) for development branch.

Copy/paste all those files into the Arma 3 folder, create a Exile.Tanoa mission pbo and you're good to go :)

Thanks for the confirmation, CEN. In Arma 2 I used your scripts, a LOT... Thanks for all the years of contributions.

Josh

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.