• 0
srcinmo

Cant figure it out, must be the lack of sleep

Question

 

Spoiler

Original output filename: Arma3Retail_Server
Exe timestamp: 2016/06/22 00:00:21
Current time:  2016/06/25 23:36:58

Type: Public
Build: Development
Version: 1.63.137131

For the life of me, I cant figure out what I'm doing wrong and why it isn't working. RPT file is throwing off this error -

Spoiler

23:38:03 Warning Message: File mpmissions\__cur_mp.Tanoa\description.ext, line 144: /CfgInteractionMenus/: Missing '}'
23:38:03 Class ExileAbstractAction destroyed with lock count 48
23:38:03 Mission Exile.Tanoa: Missing 'description.ext::Header'
23:38:03 Starting mission:

here is my current description.ext

Spoiler

// https://community.bistudio.com/wiki/Description.ext#forceRotorLibSimulation
forceRotorLibSimulation = 2;

// https://community.bistudio.com/wiki/Description.ext#disableChannels
//disableChannels[] = {};

author = "Exile Mod Team";
loadScreen = "Custom\logo.paa"; 
onLoadMission= "www.exilemod.com";
OnLoadIntro = "";
OnLoadIntroTime = false;
OnLoadMissionTime = false;
onLoadName = "Exile Tanoa";

class Header
{
    gameType = Sandbox;
    minPlayers = 1;
    maxPlayers = 100;
};

// DO NOT CHANGE THIS! +
showHUD[] = 
{
    true,   // Scripted HUD (same as showHUD command)
    true,   // Vehicle + soldier info
    true,   // Vehicle radar 
    true,   // Vehicle compass
    true,   // Tank direction indicator
    true,   // Commanding menu
    false,   // Group Bar
    true    // HUD Weapon Cursors
};

respawn = "BASE";
respawnDelay = 120;
respawnDialog = 0;
respawnOnStart = 0;
respawnButton = 1; 
respawnTemplates[] = {"Exile"};

// These are broken as fuck, do not use them!
corpseManagerMode = 0;
corpseLimit = 20;
corpseRemovalMinTime = 1800;
corpseRemovalMaxTime = 3600;
wreckManagerMode = 0;
wreckLimit = 2;
wreckRemovalMinTime = 60;
wreckRemovalMaxTime = 360;
// DO NOT CHANGE THIS! -

// When scripted player is enabled, game no longer shows "No player select" error message upon mission start when no player unit is present. 
scriptedPlayer = 1;

// Automatically take a free slot in lobby
joinUnassigned = 0;

// Removes all playable units which do not have a human player.
disabledAI = true;

// Disable dropping items while swimming
enableItemsDropping = 0;

// Briefing will still be displayed until all clients are connected and done loading :(
briefing = 0;

// Defines if the debriefing is shown or not at the end of the mission. 
debriefing = 0;

// Allow RPT loging
allowFunctionsLog = 1;

// Allows access to the Debug Console outside of the editor during normal gameplay. 
// 0 = Default behavior, available only in editor
// 1 = Available in SP and for hosts / logged in admins
// 2 = Available for everyone
enableDebugConsole = 0; // 2 = dangerous in MP

class CfgNotifications
{
  class Success
  {
      description = "%1";
      title = "Success";
      iconPicture = "\A3\ui_f\data\map\mapcontrol\taskIcon_ca.paa";
      iconText = "";
      color[] = {0.7, 0.93, 0, 1};
      duration = 5;
      priority = 0;
      difficulty[] = {};
  };
  class Whoops
  {
      description = "%1";
      title = "Error";
      iconPicture = "\A3\ui_f\data\map\mapcontrol\taskIcon_ca.paa";
      iconText = "";
      color[] = {0.7, 0.93, 0, 1};
      duration = 5;
      priority = 0;
      difficulty[] = {};
  };
    class ZCP_Init
    {
            description = "%1";
            title = "ZCP Spawned";
            iconPicture = "\A3\ui_f\data\map\mapcontrol\taskIcon_ca.paa";
            iconText = "";
            color[] = {0.7, 0.93, 0, 1};
            duration = 5;
            priority = 0;
            difficulty[] = {};
    };
    class ZCP_Capped
    {
        description = "%1";
        title = "ZCP Capped";
        iconPicture = "\A3\ui_f\data\map\mapcontrol\taskIcon_ca.paa";
        iconText = "";
        color[] = {0.7, 0.93, 0, 1};
        duration = 5;
        priority = 0;
        difficulty[] = {};
    };
    class ZCP_Capping
    {
        description = "%1";
        title = "ZCP alert";
        iconPicture = "\A3\ui_f\data\map\mapcontrol\taskIcon_ca.paa";
        iconText = "";
        color[] = {0.7, 0.93, 0, 1};
        duration = 5;
        priority = 0;
        difficulty[] = {};
    };
};

// NO NO NO
allowFunctionsRecompile = 0;

#include "config.cpp"
#include "CfgRemoteExec.hpp"
#include "infiSTAR_Exile_AdminMenu.hpp"
#include "addons\statusBar\statusBar.hpp"

Another issue that I'm having is getting the addons to work, Extended Base Mod works, but I have tried to put CUP / then RHS on it and it just straight broke the server, any ideas on that? had all the launch parameters correct on cup, but whenever someone would connect to server they would get the lobby, pick there slot, then game would load, right before it would put you in the game, your entire game would just crash. Contacted the ones I'm getting the server from and they said CUP required extra code to be put in the mission file for it to work but couldn't find any information on it anywhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

In description.ext you have this line

#include "config.cpp"

The CfgInteractionMenus is in this file, that is why the error is showing it is in 'description.ext'

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The extra information you might need for CUPS, etc is if the RPT says

"you cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.BlahBlah_Blah"
 

If you get this error then add 'BlahBlah_Blah' to the addons in your mission.sqm like this :

 

addOns[]=
  {

          "exile_client",
         "BlahBlah_Blah"
 };

 

 

Also make sure you add the biKEY for the mod into the 'keys' folder on the root of your server (copy the biKEY in, do not remove it from the mod folder).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Posted (edited)

Thank you :) Found the missing piece, was missing }; when I put in the piece of code for the revive script... derp

Edited by srcinmo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What does your RPT say when you start the server? Any errors?

 

Have you installed the biKEYs in the key folder? Also changed your command line?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.