• 0
z3sp

Trouble connecting to my server

Question

After multiple server reinstalls, wipes and mission files, I still cannot connect to my Tanoa server.

 

I have:

* Updated Client and Server to APEX Build
* Mission File kind of load and but still says connecting failed
* Change Exile.Tanoa in the Config
 

Notes:
* Server for some reason doesnt display [DEV] tags in the server list like most of them
* This occurs in the ArmA 3 mod launcher while searching for my server  0d5b372166c84053b008fdd297a6b388.png
* Im not sure how since when I update to Apex through my server host, it uses the steam update so it all should be configured.

 

RPT Logs: [RPT Seems to look rather normal, server is initialising so it my be a problem on my side, still doesnt explain why the server does not display [DEV] Tags,

Spoiler

54 Weather was forced to change

 7:00:54 "ExileServer - Job with handle 10004 added."

 7:00:54 "ExileServer - Initializing game world..."

 7:00:54 "ExileServer - Loading territories from database..."

 7:00:55 c:\w\stable\futura\lib\network\networkserver.cpp NetworkServer::OnClientStateChanged:NOT IMPLEMENTED - briefing!

 7:00:55  Mission id: 80b1b16985b417325f5e646024576c898b7525d1

 7:00:55 "ExileServer - Done loading territories!"

 7:00:55 "ExileServer - Loading constructions from database..."

 7:00:55 "ExileServer - Done loading constructions!"

 7:00:55 "ExileServer - Loading vehicles from database..."

 7:00:55 "ExileServer - Done loading vehicles!"

 7:00:55 "ExileServer - Loading containers from database..."

 7:00:55 "ExileServer - Done loading containers!"

 7:00:55 "ExileServer - Creating spawn zone vehicles..."

 7:00:57 Strange convex component70 in a3\structures_f_exp\commercial\multistorybuilding_01\multistorybuilding_01_f.p3d:geometryFire

 7:00:57 Strange convex component75 in a3\structures_f_exp\commercial\multistorybuilding_01\multistorybuilding_01_f.p3d:geometryFire

 7:00:57 Strange convex component76 in a3\structures_f_exp\commercial\multistorybuilding_01\multistorybuilding_01_f.p3d:geometryFire

 7:00:57 Strange convex component77 in a3\structures_f_exp\commercial\multistorybuilding_01\multistorybuilding_01_f.p3d:geometryFire

 7:00:57 Strange convex component78 in a3\structures_f_exp\commercial\multistorybuilding_01\multistorybuilding_01_f.p3d:geometryFire

 7:00:58 "ExileServer - Spawning Dynamic Vehicles. GridSize: 2200 Vehs/Grid : 1"

 7:01:00 "ExileServer - Dynamic vehicles spawned. Count : 49"

 7:01:00 "ExileServer - Game world initialized! Let the fun begin!"

 7:01:00 "ExileServer - Job with handle 10005 added."

 7:01:00 "ExileServer - Server is up and running! Version: 0.9.61"

 7:01:00 "TCAGame/BIS_fnc_log: [postInit] ExileServer_fnc_postInit (5583 ms)"

 7:01:00 "ExileServer - Main thread started"

 7:01:00 "TCAGame/BIS_fnc_log: [BIS_fnc_preload] ----- Scripts initialized at 15398 ms -----"

 7:17:03 "ExileServer - Spawning ExileServer_system_event_supplyBox_start..."

 7:27:03 Error: Bone sphere63 doesn't exist in skeleton Parachute_02

 7:27:03 Error: Bone sphere62 doesn't exist in skeleton Parachute_02

 7:27:03 Error: Bone sphere63 doesn't exist in skeleton Parachute_02

 7:27:03 Error: Bone sphere62 doesn't exist in skeleton Parachute_02

 7:33:06 "ExileServer - Spawning ExileServer_system_event_supplyBox_start..."

 7:48:09 "ExileServer - Spawning ExileServer_system_event_supplyBox_start..."

 8:04:12 "ExileServer - Spawning ExileServer_system_event_abandonedSafe_start..."

 8:04:12 "ExileServer - There are no abandoned safes. Skipping abandoned safe event."

 8:05:12 "ExileServer - Spawning ExileServer_system_event_supplyBox_start..."

 8:20:16 "ExileServer - Spawning ExileServer_system_event_supplyBox_start..."

 8:35:19 "ExileServer - Spawning ExileServer_system_event_supplyBox_start..."

 8:50:22 "ExileServer - Spawning ExileServer_system_event_supplyBox_start..."

If I cant sort this, I am willing to pay somebody £20/$27 dollar if they can install my server through my host with the mods I require, I will give you access to a Sub-Admin account.

 

Thanks for any help

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.