• 0
MitchBarBrother

Exile mod Loading map error

Question

Everytime i try to join a server with the Exile mod it kicks me out of the server and gives me loads of messages saying some Exile files are not good or something. I just updated to the latest Exile mod version. 

Does someone have an Explanation for this ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

18 answers to this question

  • 0

You should check your client log file to see if it says anything. If you are getting a key error, it means you are running a different version than the server (server hasn't updated yet). If you are getting a black screen either the server has an issue connecting to the database or there's a pop up that you can't click.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the same, deleted these files, didnt help. Reinstalled exile from a3launcher, didnt help. I manually installed exile mod, didnt help too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Maybe the servers you are trying to join have not updated yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
9 minutes ago, Smok3 said:

Maybe the servers you are trying to join have not updated yet.

could be yeah i'll just wait like a day or 2 if its still not working by than idk what to do 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

Launched our  test server in Altis (vanilla) which worked fine. Then tried Tanoa and got stuck on the loading map screen...

 

Update: Seems like a Tanoa issue. I went back to a vanilla version of Tanoa with no mods and got the same "Loading Map" issue.

Edited by MudBone

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

any news here?

found some workin tanoaservers, so this might be a configissue

Edited by WURSTKETTE

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
13 minutes ago, WURSTKETTE said:

any news here?

found some workin tanoaservers, so this might be a configissue

Still same error here can't get on any Exile server 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

mine as well sadly...shortly you can see the game screen and then its black again...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

8 hours ago, MitchBarBrother said:

Still same error here can't get on any Exile server 

having same issue but what ive found is the new splash screen on map loading  is masking an error box u cant get to click.... And if you do get to close it u get kicked from the servers

 

20160630091732_1.jpg

Edited by warpath1985
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.