• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Revs

Files not signed by a key accepted by this server?

Question

I keep getting this error when trying to join a server through a3 launcher. I have everything all up to date, but still getting this... can any one help?
Here is a bunch of screenshots to help out...

Error Showing:
1. https://gyazo.com/dd7b0dcda0e08b2d14de4a5af06176ea

Server Trying to join:

2. https://gyazo.com/a5c0e4570ab79efedc6152d7a0a89314

Mods installed:

3. https://gyazo.com/63e361f54e37a09a592831808e023c50
4. https://gyazo.com/791bdfd289ecf8261f405e31cd0eb677

Exile Files:

5. https://gyazo.com/78397c14a17f7225d9557b96bfd725ce
6. https://gyazo.com/c149e625cb2a16b7248fe6fe3f400f11

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

  • 0
16 minutes ago, StokesMagee said:

 

I'm getting the same error on every Exile server I try to join. ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
6 minutes ago, Revs said:

I'm getting the same error on every Exile server I try to join. ??

Read #1...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, StokesMagee said:

Read #1...

Do you have the latest Exile mod installed? if so could you try and go on to Back to the Roots server and tell me if you get the same error?... if you do, then we know its server side, if not, then its my side

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, Revs said:

Do you have the latest Exile mod installed? if so could you try and go on to Back to the Roots server and tell me if you get the same error?... if you do, then we know its server side, if not, then its my side

All of my servers i can log into just fine with the latest update. you have to give servers time to update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
10 minutes ago, StokesMagee said:

All of my servers i can log into just fine with the latest update. you have to give servers time to update.

try back to the roots server, if you cant log in to that, then we know its the server

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm having the same problem here. Iv deleted the certain files but then have to verify my game again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same here, tried every conceivable thing but nothing is working.sucks so bad.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

how are anyone playing at all? I see people in the servers, but lots of us are having this issue

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.