BetterDeadThanZed

Exile 0.9.8 All prices are red

21 posts in this topic

I'm in the process of updating my server and I went to a trader and I can't buy anything. I have plenty of poptabs but the prices are all red. The trader entries have the extra line added to them for the new version. Did I miss something? I hope this is a common error that is fixed with some new setting I'm not aware of. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I believe from a vid I watched you need the required respect to buy certain items.

here is the vid a watched look at about 4.28 he talks about the respect to buy certain items.

www.youtube.com/watch?v=M3FErXhfa3k

Edited by Wizznall
link for info on traders red items

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

RESPECT YO. Configurable in config.cpp in mission.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually I set mine all to 0 and everything is red :(

 class requiredRespect 
 {
  Level1 = 0;
  Level2 = 0;
  Level3 = 0;
  Level4 = 0;
  Level5 = 0;
  Level6 = 0;
 };

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've got plenty of respect. This is my test server so I just give myself whatever I need to test it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

something is conflicting with it then.

what 3rd party addons/mods are you running?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, CEN said:

something is conflicting with it then.

what 3rd party addons/mods are you running?

The only mod is Infistar. I haven't even modified config.cpp. I've added my own traders because it's Esseker. I always make sure all the default stuff works before I start adding the mods in again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I set all mine to -99999 and it's all good :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, CEN said:

I set all mine to -99999 and it's all good :D

If that fixes that, it's great but it's not a solution. I'm sure this didn't happen in the RC and I know other people probably aren't having this issue. There must be a config setting causing this to happen or something related to the database. If anyone is NOT having this problem, can you tell me if you wiped your database or just ran the update SQL?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wiped db, but I am having an issue that it shows me that I can buy stuff, but when i click purchase nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.