• 0
Retribution

Memory Crash Work Around

Question

A lot of folks seem to be having crash and freezing issues - this has worked 100% for me and everyone else who has tried it so far - possible work around for this error. Please post your experience with this workaround so we can all reap the benefits. 

Credit to  @-=Suicide=- for posting this below - 

16 hours ago, -=Suicide=- said:

I've been having the same issues. Error would pop while mission file was downloading etc etc

I may have a temp fix... Try alt tabbing as soon as you hit join server. Don't tab back in until you are 100% sure the missionfile has downloaded.

Worked for me

Moderators if this post is in the wrong spot feel free to move it. 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

  • 1

Posted (edited)

8 hours ago, The Sincere Devil said:

How do you do that?

 

click the link. this worked for me. it stopped memory errors while downloading mission files. is this the problem you are having? i haven't had a problem since.. once i set arma3.exe to always run as administrator i launched the game in the normal way using the arma3launcher 

Edited by akatitan

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What worked for me was just creating a new character profile. Have had to do it several times because every time I change something and restart the server, I will crash again while loading the mission file. Create a new profile and connect with no issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

I have no clue why this works, but it seems too.  THx

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This works for me as well. I was having trouble with Altis all of a sudden, as soon as i would add something to the mission pbo i would start getting a couple different crash errors when loading the map but this fix definitely works. Thanks

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This did work for me for a while but now the only way to get on my server is make a new profile every time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I run it as an administrator and I crash every time I try to play Exile 0.9.8. Version 0.9.61 works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.