• 0
Mr Health And Safety

RPT Warning message

Question

In my RPT log i am getting a load (113) error messages saying "Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted". This is before anyone has even tried to connect to the server so it is not related to a player at all.

Any idea what is causing this, how to fix it or if i should just ignore it.

Have removed duplicates from this list.

Spoiler

21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_misc3_config
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.sar_ru_architecture
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_a1_editorobjects
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_camisc
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_a2_editorobjects
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_editor_structures_config
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_cwa_misc
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_zakladna_dbe1
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_buildings_config
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_editor_plants_config
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_editor_signs_config
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_castructures_e_misc_misc_interier
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.mbg_noe_buildings
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_ind_tank
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_ca_config

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0
On 7/6/2016 at 4:42 PM, Mr Health And Safety said:

In my RPT log i am getting a load (113) error messages saying "Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted". This is before anyone has even tried to connect to the server so it is not related to a player at all.

Any idea what is causing this, how to fix it or if i should just ignore it.

Have removed duplicates from this list.

  Hide contents


21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_misc3_config
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.sar_ru_architecture
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_a1_editorobjects
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_camisc
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_a2_editorobjects
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_editor_structures_config
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_cwa_misc
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_zakladna_dbe1
21:28:05 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_buildings_config
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_editor_plants_config
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_editor_signs_config
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_castructures_e_misc_misc_interier
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.mbg_noe_buildings
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_ind_tank
21:28:06 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_ca_config

 

 

I had that with weapons from CUP and now RHS. For example with CUP weapons I added:  "CUP_Weapons_WeaponsCore" to the mission.sqm to resolve it. I think you add the bases to those and pay attention to the rpt as new ones come up. RHS has a bunch that I have added. Example below:

class Mission
{
    addOns[]=
    {
        "exile_client",
        "a3_map_altis",
        "CUP_Weapons_WeaponsCore"
    };
    addOnsAuto[]=
    {
        "exile_client",
        "a3_map_altis"
    };

 

More info:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, Timmay said:

I had that with weapons from CUP and now RHS. For example with CUP weapons I added:  "CUP_Weapons_WeaponsCore" to the mission.sqm to resolve it. I think you add the bases to those and pay attention to the rpt as new ones come up. RHS has a bunch that I have added. Example below:

class Mission
{
    addOns[]=
    {
        "exile_client",
        "a3_map_altis",
        "CUP_Weapons_WeaponsCore"
    };
    addOnsAuto[]=
    {
        "exile_client",
        "a3_map_altis"
    };

 

More info:

 

So i just need to add every one that shows a error in the RPT to my addons block if i understand correctly yeah.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

@Mr Health And Safety Yes sir, I believe so. From what I seen that is how people resolve it. I never had the ones you have (I assume you are possibly running CUP Terrains?) but if you look at that link I posted and go a few pages in some folks have rather long lists. Seems like since I switch to RHS I will have a long list as well. CUP Weapon was resolved with my above example so I don't know exactly what trips the rpt errors in the first place.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 minutes ago, Timmay said:

@Mr Health And Safety Yes sir, I believe so. From what I seen that is how people resolve it. I never had the ones you have (I assume you are possibly running CUP Terrains?) but if you look at that link I posted and go a few pages in some folks have rather long lists. Seems like since I switch to RHS I will have a long list as well. CUP Weapon was resolved with my above example so I don't know exactly what trips the rpt errors in the first place.

Np thanks. Yeah im running CUP Terrains Core as its needed for Esseker.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Just checked my RPT to start making the list and noticed on the line before the errors i have "Starting Map Addons PBO". This is when my custom traders start so looks like the errors are caused by using the CUP items in my traders.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, Mr Health And Safety said:

Just checked my RPT to start making the list and noticed on the line before the errors i have "Starting Map Addons PBO". This is when my custom traders start so looks like the errors are caused by using the CUP items in my traders.

Ah well that's another way, only seen part of your rpt. Guess your traders need to download CUP...lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
40 minutes ago, Timmay said:

Ah well that's another way, only seen part of your rpt. Guess your traders need to download CUP...lol

Yeah i used some CUP items as though if Esseker needs CUP terrain core i might as well make use of some of the items :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.