Sign in to follow this  
Followers 0
mamadupls

Something Happend with Battleye and Arma?

12 posts in this topic

Posted (edited)

since 2 days many players getting kicked from our arma3 exile server,everytime battleye issues,is their  a fix or something like that ?or is this  a common problem after update?

Edited by mamadupls

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are they getting kicked for? What's in the BE logs? What have you changed on the server?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

nothing,this issue is since 2days ,all is fine ,and idont know why this happend ; , (^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

it has to say a msg to the people getting kicked or in your server/their client rpt's. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Be sure to use the actual version of battleye on your server. There's nothing more to do for you.

Restart required could be off non-loaded battleye or update on client side. Nothing you have to worry about as long you are using the latest BE version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, mamadupls said:

054830d8743f4093bec6ddd5bafc6b27.png

98f934cfddeb4d339ceac74dc3508b58.png

This simply means Client has a bad connection / is losing connection with Battle Eye so it disconnects them . If they lose enough packets it will disconnect them ( among other reasons ) , it's an anti=cheat . It's supposed too . It has nothing to do with the Exile Update .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

be client is up to date everytime,dont know why this happend everytime,this is since 2days ,we had never a problem like this,thx for answers but its abit weird since 2 days many players getting kicked off by battleye ;( 

 

as u can see ppl trying to join ,but everytime disconnect

 

 

 

c2cd967739134fdb91d68b0835499420.png

Edited by mamadupls

Share this post


Link to post
Share on other sites

update ;

 

players still cant joint and getting kicked ,maybe some problems with mods?

 

21d985da8ac54fcd8f81558ca5914438.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.