Fraqzone

[Solved]My server not showing up in A3Launcher please help.

10 posts in this topic

Posted (edited)

Hi my server is not showing in the a3Launcher. My launch parameters: 

-ip=216.245.213.134 -port=2322 -noPause -noSound "-cfg=A3DS\basic.cfg" -ranking="" -par="" "-config=A3DS\server.cfg" "-profiles=A3DS" "-servermod=@ExileServer;@a3_infiSTAR_Exile;" "-mod=@Exile;" -world=empty -maxMem=6144

Edited by Fraqzone

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
26 minutes ago, ZZK-Gaming said:

Wtf...the Max for Memory for arma 3 is 2048...and yeah, use the a3 Check ^^

maxMem=6144

 


 

  •  

No it isnt anymore the max. The wiki of bohemia is to old stuff. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, ZZK-Gaming said:

Wtf...the Max for Memory for arma 3 is 2048...and yeah, use the a3 Check ^^

maxMem=6144

 


 

  •  

 

27154b94fc1da36ea9e7276251ed9c29.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

5 hours ago, Fraqzone said:

 

27154b94fc1da36ea9e7276251ed9c29.png

 

 

Server.jpg

Edited by ZZK-Gaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.