• 0
Warsheep

random banned

Question

i get banned random on all servers (mine server too)
 

17:38:45 Player Warsheep connecting.
17:38:51 BattlEye Server: Player #1 Warsheep - GUID: 58cfec1305a7ee3346139c8f3e96fdb7 (unverified)
17:38:51 Player Warsheep connected (id=76561198083835477).
17:38:51 BattlEye Server: Verified GUID (58cfec1305a7ee3346139c8f3e96fdb7) of player #1 Warsheep
17:38:54 BattlEye Server: Starting with Arma 3 1.58 all server admins will have to define a dedicated port in BEServer.cfg in order to be able to use BE RCon. Please see https://www.battleye.com/support/documentation/ for details.
17:41:47 Player Warsheep: Signature check timed out
17:41:47 User name='Warsheep', pid=345627414, steamID=76561198083835477 banned
17:41:48 Player Warsheep disconnected.
17:41:48 BattlEye Server: Player #1 Warsheep disconnected

on mine server i get delet me out of the ban.txt but  after a day or so i get banned again. what can i do?
arma 3 is verificated 

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

  • 0

Posted (edited)

In the server.cfg change all the bans to kicks. I think the onhackeddata was changed to a ban instead of kick. Sometimes latency triggers it.

Edited by Kobayashi

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Change that in your config.cfg

 

onUnsignedData                         = "kick (_this select 0)";    
onHackedData                         = "kick (_this select 0)";
onDifferentData                     = "kick (_this select 0)";

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
49 minutes ago, Warsheep said:

i get banned random on all servers (mine server too)
 


17:38:45 Player Warsheep connecting.
17:38:51 BattlEye Server: Player #1 Warsheep - GUID: 58cfec1305a7ee3346139c8f3e96fdb7 (unverified)
17:38:51 Player Warsheep connected (id=76561198083835477).
17:38:51 BattlEye Server: Verified GUID (58cfec1305a7ee3346139c8f3e96fdb7) of player #1 Warsheep
17:38:54 BattlEye Server: Starting with Arma 3 1.58 all server admins will have to define a dedicated port in BEServer.cfg in order to be able to use BE RCon. Please see https://www.battleye.com/support/documentation/ for details.
17:41:47 Player Warsheep: Signature check timed out
17:41:47 User name='Warsheep', pid=345627414, steamID=76561198083835477 banned
17:41:48 Player Warsheep disconnected.
17:41:48 BattlEye Server: Player #1 Warsheep disconnected

on mine server i get delet me out of the ban.txt but  after a day or so i get banned again. what can i do?
arma 3 is verificated 

 

I also had this problem with my own private server. The way I resolved my problem was that I went to C:\Users\USERNAME\Documents\Arma 3\Saved and deleted the folder named "mpmissions". I'm not quite sure on why, but it fixed my problem at least for the time being. ( Client side, not server side. )

Hope that helps!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
20 minutes ago, .Doppelpoint said:

Change that in your config.cfg

 


onUnsignedData                         = "kick (_this select 0)";    
onHackedData                         = "kick (_this select 0)";
onDifferentData                     = "kick (_this select 0)";

 

this solfed it only on my server, but the others i get banned too

 

8 minutes ago, Kairos said:

 

I also had this problem with my own private server. The way I resolved my problem was that I went to C:\Users\USERNAME\Documents\Arma 3\Saved and deleted the folder named "mpmissions". I'm not quite sure on why, but it fixed my problem at least for the time being. ( Client side, not server side. )

Hope that helps!

this folder i delet any weeks with the appdata folder . this dosnt help for me.

 

its happend since the apex/exile update is out

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

9 minutes ago, Warsheep said:

this solfed it only on my server, but the others i get banned too

 

this folder i delet any weeks with the appdata folder . this dosnt help for me.

 

its happend since the apex/exile update is out

There shouldn't be anything to do with ARMA3 in %appdata%. It takes you to a different path. For example

%appdata%  = C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming

I was suggesting to try;  C:\Users\USERNAME\Documents\Arma 3\Saved

 

Oh well, sorry I couldn't help.

Edited by Kairos

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Other server owners need to change their .cfg, not a whole lot you can do about that except point it out to them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Those "kick" settings are standard for the current version of Exile. That tells me that the people experiencing this problem aren't bothering to update to the newest config.cfg when updating their Exile servers. Always start with a fresh install of Arma 3 and the Exile files when updating then update them with your scripts and settings. That ensures you get the latest files and reduces the amount of problems you experience.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

1 hour ago, BetterDeadThanZed said:

Those "kick" settings are standard for the current version of Exile. That tells me that the people experiencing this problem aren't bothering to update to the newest config.cfg when updating their Exile servers. Always start with a fresh install of Arma 3 and the Exile files when updating then update them with your scripts and settings. That ensures you get the latest files and reduces the amount of problems you experience.

If you updated your config, you actually broke it.

Vanilla Exile 1.0 and 0.9.8

onUnsignedData 						= "kick (_this select 0)";	
onHackedData 						= "ban (_this select 0)";
onDifferentData 					= "kick (_this select 0)";

Exile 0.9.6

onUnsignedData 						= "kick (_this select 0)";	
onHackedData 						= "kick (_this select 0)";
onDifferentData 					= "kick (_this select 0)";

 

Edited by ynpMOOSE
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey, on my Server i have also the Problem that users join and instantly getting kicked because of 

 

23:07:28 Player TiDoooG: Signature check timed out
23:07:28 NetServer::SendMsg: cannot find channel #519201963, users.card=7
 

can someone help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
16 minutes ago, PoweredByte said:

Hey, on my Server i have also the Problem that users join and instantly getting kicked because of 

 

23:07:28 Player TiDoooG: Signature check timed out
23:07:28 NetServer::SendMsg: cannot find channel #519201963, users.card=7
 

can someone help me?

That netserver message usually means that person's internet is flaking out (or your server, but most likely the player)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.