Swartz

Need help setting up an Arma 3 exile server!

5 posts in this topic

So i purchased a server and cant for the life of me get this server working (nor will it show up on A3 launcher!) i have installed the mod and here is my command line im running i want to run Tanoa on the latest exile version  

(-ip=167.88.3.243 -port=2301 -config=OG\server.cfg -cfg=OG\basic.cfg -profiles=OG -name=OG -world=empty -bepath=C:\TCAFiles\Users\stephenS\594\OG\BattlEye -nosplash -skipIntro -netlo)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Swartz said:

So i purchased a server and cant for the life of me get this server working (nor will it show up on A3 launcher!) i have installed the mod and here is my command line im running i want to run Tanoa on the latest exile version  

(-ip=167.88.3.243 -port=2301 -config=OG\server.cfg -cfg=OG\basic.cfg -profiles=OG -name=OG -world=empty -bepath=C:\TCAFiles\Users\stephenS\594\OG\BattlEye -nosplash -skipIntro -netlo)

I don't see the mod on the commandline :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
13 minutes ago, StokesMagee said:

I don't see the mod on the commandline :P

lol because when i type in the commandline -mod=exile my server wont load

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Swartz said:

lol because when i type in the commandline -mod=exile my server wont load

you need -mod=@Exile

and -servermod=@ExileServer

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, StokesMagee said:

you need -mod=@Exile

and -servermod=@ExileServer

ill try it brb! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.