• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
AdmiralDolphin

All non-admins on my server get kicked

Question

Posted (edited)

Really new to this so i'm not sure if this is the right place to post this but everyone who isn't an admin gets kicked by infistar and this is all that's left in the RPT:

Spoiler

22:17:59 "<infiSTAR.de>CONNECTLOG| #1 Connected: Not Joe(76561198072440379) ID: 3 SteamName: joe   [UpTime: 0h 2min 4s |  - ServerFPS: 50.3145]   [17-Jul-2016 05-23-49 - v0055]"
22:18:03 "<infiSTAR.de>HLOG_SKICK| joe | Not Joe(76561198072440379) | 0h 2min 9s | BadVariable in profileNamespace: first - [["C_Hatchback_01_sport_F","FIRST","Digital",[],0,[["B_Mortar_01_F","[-0.0136719,-1.365234,-0.36232]",[-0.996388,-1.17525,9.35221],["-1","1"]],["B_static_AT_F","[-0.0322266,1.841797,-1.102768]",[-1.17376,-0.998143,0.0187304],["-1","1"]],["Box_NATO_Ammo_F","[0.322266,-0.0898438,-0.802322]",[-1.18441,-0.985479,359.403],["-1","1"]],["Land_WoodenBox_F","[-0.0146484,2.597656,-0.906113]",[1.10542,-1.07335,95.4862],["-1","1"]],["Land_Portable_generator_F","[0.205078,-1.857422,-0.668213]",[1.29357,0.837021,172.545],["-1","1"]],["Land_FireExtinguisher_F","[0.255859,-2.226563,-0.90271]",[-0.566504,1.43276,251.213],["-1","1"]],["Land_Shoot_House_Wall_Prone_F","[-0.941406,-0.121094,-0.849121]",[0.997724,-1.17412,89.9983],["-1","1"]],["Land_MetalBarrel_F","[0.496094,-1.404297,-0.53627]",[-1.17474,-0.996997,359.963],["-1","1"]],["Land_Runway_PAPI","[-0.0644531,1.759766,-0.641006]",[1.16593,1.00728,180.466],["
22:18:03 "<infiSTAR.de>KICKLOG| Not Joe(76561198072440379) ID: 3 (HLOG_SKICK: joe | Not Joe(76561198072440379) | 0h 2min 9s | BadVariable in profileNamespace: first - [["C_Hatchback_01_sport_F","FIRST","Digital",[],0,[["B_Mortar_01_F","[-0.0136719,-1.365234,-0.36232]",[-0.996388,-1.17525,9.35221],["-1","1"]],["B_static_AT_F","[-0.0322266,1.841797,-1.102768]",[-1.17376,-0.998143,0.0187304],["-1","1"]],["Box_NATO_Ammo_F","[0.322266,-0.0898438,-0.802322]",[-1.18441,-0.985479,359.403],["-1","1"]],["Land_WoodenBox_F","[-0.0146484,2.597656,-0.906113]",[1.10542,-1.07335,95.4862],["-1","1"]],["Land_Portable_generator_F","[0.205078,-1.857422,-0.668213]",[1.29357,0.837021,172.545],["-1","1"]],["Land_FireExtinguisher_F","[0.255859,-2.226563,-0.90271]",[-0.566504,1.43276,251.213],["-1","1"]],["Land_Shoot_House_Wall_Prone_F","[-0.941406,-0.121094,-0.849121]",[0.997724,-1.17412,89.9983],["-1","1"]],["Land_MetalBarrel_F","[0.496094,-1.404297,-0.53627]",[-1.17474,-0.996997,359.963],["-1","1"]],["Land_Runway_PAPI","[-0.0644531,1.7597
22:18:03 Successfull attempt to execute serverCommand '#kick 76561198072440379' by server.
22:18:03 "<infiSTAR.de>CONNECTLOG| #2 Disconnected: Not Joe(76561198072440379) ID: 3 SteamName: joe   [17-Jul-2016 05-23-49 - v0055]"

 

I have Exile with infistar, CUP Units, CUP Vehicle's, CUP Weapons, and CBA installed.  If anyone could point me into the direction to fix this that would be amazing!

 

EDIT: Ohboy that spoiler looks terrible.. heres a pastebin http://pastebin.com/J1GWYTEw

Edited by AdmiralDolphin

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0
33 minutes ago, AdmiralDolphin said:

EDIT: Ohboy that spoiler looks terrible.. heres a pastebin http://pastebin.com/J1GWYTEw

That's because first you create a spoiler, then you add a code box to it...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.