Sign in to follow this  
Followers 0
Smythu

Restart bat - not continuing

2 posts in this topic

Hi,

Im trying to set up a restart bat..

But after it starts my server its not getting to "waiting 15 seconds"..

@echo off

color 0a

echo [+] Closing server...
taskkill /im arma3server.exe
echo [+] Closing BEC...
taskkill /im bec.exe


echo [+] Starting server...
start "Exile" /wait /high "arma3server.exe" -port=2302 -maxMem=16384 -exThreads=7 "-serverMod=@ExileServer;" "-mod=@Exile;@cup_terrains_core;@cup_terrains_maps;@ASDG_JR;" "-config=@ExileServer\config.cfg" "-cfg=@ExileServer\basic.cfg" "-BePath=C:\Users\Administrator\Desktop\chernarus\BattlEye" -profiles=config_exile -name=exile -autoinit -enableHT -loadMissionToMemory -world=empty
echo [+] Waiting 15 seconds...
ping -n 15 127.0.0.1 > NUL
echo [+] Starting BEC...
start "BEC" "C:\Users\Administrator\Desktop\BEC\bec.exe" -f -config.cfg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
start "Exile" /high "arma3server.exe" -port=2302 -maxMem=16384 -exThreads=7 "-serverMod=@ExileServer;" "-mod=@Exile;@cup_terrains_core;@cup_terrains_maps;@ASDG_JR;" "-config=@ExileServer\config.cfg" "-cfg=@ExileServer\basic.cfg" "-BePath=C:\Users\Administrator\Desktop\chernarus\BattlEye" -profiles=config_exile -name=exile -autoinit -enableHT -loadMissionToMemory -world=empty

Fixed. It was waiting until the armaserver.exe was closed before running the next bit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.