• 0
MrRebo

Weird RPT spam, making players stuck loading map

Question

Every time i try to load in to my server i get stuck with loading map and the rpt is spammed with 

Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
exile_client

Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
exile_client

Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
exile_client

and other nonsense. 

I've updated to 1.0.0 and still nothing

any help would be appreciated 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0
6 minutes ago, MrRebo said:

Every time i try to load in to my server i get stuck with loading map and the rpt is spammed with 

Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
exile_client

Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
exile_client

Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
exile_client

and other nonsense. 

I've updated to 1.0.0 and still nothing

any help would be appreciated 

 

 

Key added to Keys folder (just checking but not probably related)

In Mission.SQM the "exile_client", added?

For official Tanoa map may look like:

Spoiler


addons[] = {"exile_client","A3_Ui_F"};
class AddonsMetaData
{
 class List
 {
  items = 2;
  class Item0
  {
   className = "exile_client";
   name = "exile_client";
  };
  class Item1
  {
   className = "A3_Ui_F";
   name = "Arma 3 - User Interface";
   author = "Bohemia Interactive";
   url = "http://www.arma3.com";
  };
 };
};

For older Mission.sqm's may look like:

Spoiler

version=12;
class Mission
{
 addOns[]=
 {
  
  "exile_client"
    
 };
 addOnsAuto[]=
 {
  "exile_client"
 };

Im barely able to help myself, and I have hesitated a LOT lately offering help, so I hope this helps you figure out where the issue is.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

The are already added, and the mission.sqm has exile_client already, along with cup_chernarus_config for the map.

 

EDIT: I'm also on vilayer and i know they do stuff weird but never had this issue before so i dont know if its me or them. because everytime i change the mission name in the config rpt give me a error saying mission with template name blahblahblah could not be found even tho its there......

Edited by MrRebo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
10 minutes ago, MrRebo said:

The are already added, and the mission.sqm has exile_client already, along with cup_chernarus_config for the map.

 

EDIT: I'm also on vilayer and i know they do stuff weird but never had this issue before so i dont know if its me or them. because everytime i change the mission name in the config rpt give me a error saying mission with template name blahblahblah could not be found even tho its there......

That's why my Email address is Josh@VilayerSucks.com. Contact Vilayer and let them know what's going on. Within about 48 hours you should get a reply.

I can't help since I know it's almost certainly that its the mission file or something they are doing on the tcadmin thing they have.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

yeah i figured it isnt me at this point.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

28 minutes ago, MrRebo said:

yeah i figured it isnt me at this point.

Wait, so when YOU try to load into the server, your LOCAL RPT is spammed with the Exile report ?

 

Have you tried loading another known working server?

Try my cherno server - 198.204.241.149:2302 that will check for version issues.

 

Edited by GamersRoost

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

sorry for the late reply, its my servers rpt gets spammed like 150 lines then says server is fine and to enjoy lol. 

EDIT: when i get that spammed i try to join and get stuck at loading map. but then when i switch missions files to one wasnt one of theirs i get this  

Can't find a mission with template name: 'exile_chernarus', skipping to next mission.
23:21:07 In last 1000 miliseconds was lost another 45 these messages.

 

Its also changed in the config to start with that file and its in my missions folders so i dont really know

Edited by MrRebo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

'exile_chernarus' maybe try exile.chernarus

Still sounds like a host issue with the tcAdmin panel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.