• 0
MudBone

Can't unload Exile mod

Question

Ok I'm having the weirdest day here. I can't unload the exile to play anything else. 

What I've tried:

Launching with the Arma 3 Launcher > Selecting Launch with no mods

Launching and trying to join a server via the A3Launcher

Removing the @exile folder to the desktop and launching arm

 

Every one of these attempts results in the Exile splash screen showing and eventually being kicked off the server...

I'm stumped....help!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0
37 minutes ago, MudBone said:

Ok I'm having the weirdest day here. I can't unload the exile to play anything else. 

What I've tried:

Launching with the Arma 3 Launcher > Selecting Launch with no mods

Launching and trying to join a server via the A3Launcher

Removing the @exile folder to the desktop and launching arm

 

Every one of these attempts results in the Exile splash screen showing and eventually being kicked off the server...

I'm stumped....help!!!

Sounds like you have the PBO's In the addons folder of your Arma install.

Just a guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Good tip....and thanks. I found that I accidently dropped the two 3den files in there. Sanity saved. Thanks again brother.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 minutes ago, MudBone said:

Good tip....and thanks. I found that I accidently dropped the two 3den files in there. Sanity saved. Thanks again brother.

YES!!!!!!! Kill shot! haha. Made my day.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.