• 2
Sign in to follow this  
Followers 0
MudBone

No option to place breaching charges

Question

I have made several breaching charges (wood) but I get no option to plant them on or near a wood wall. What am I missing here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

  • 0

Should just have to go up to the wall and scroll wheel to plant. Wait a second, the charge will appear and you plant it with spacebar....haven't had issue with it on any server I have played since implementation. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
12 minutes ago, FluffyBunnyFee said:

Should just have to go up to the wall and scroll wheel to plant. Wait a second, the charge will appear and you plant it with spacebar....haven't had issue with it on any server I have played since implementation. 

 

Not getting that option at all

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Just a suggestion - but have you tried dropping the charge, then picking it back up? I've only used three, but can't remember if I accessed it by clicking a menu option (scroll wheel) or if I had to double click the charge in my inventory...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

none of the exile explosives work on my server for some reason, i dont know if its cup taking them over and making them not work, but my topic about this issue got deleted lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 hours ago, :]v[: Assassin said:

Just a suggestion - but have you tried dropping the charge, then picking it back up? I've only used three, but can't remember if I accessed it by clicking a menu option (scroll wheel) or if I had to double click the charge in my inventory...

 

I've tried both..and dropping them..and making sure they were all in my backpack.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

@MudBone You don't happen to use Extended Base Mod do you ?

Edited by Goblin

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

3 hours ago, Goblin said:

@MudBone You don't happen to use Extended Base Mod do you ?

Nope....DMS, Occupation, Zupas and Infistar but moving to Exile 1.0 was an upgrade from a 0.9.6 / 0.9.8 server.

Edited by MudBone

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 hours ago, MudBone said:

Nope....DMS, Occupation, Zupas and Infistar but moving to Exile 1.0 was an upgrade from a 0.9.6 / 0.9.8 server.

i have the same issue as you but i have started a new server at 1.0 and installed cup/mas and seems to be the exile explosives are not working, but also stealing a flag isn't working on my server either

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yep, having the same problem on my server too... So? Two weeks and no fixes?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.