• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
William Rogers

Trying to fix Task Force Radio

Question

Hello I have been struggling for a week now trying to get Task Force radio to work, I have tried multiple things to get the server to work with Task Force Radio

I have added 

if (isServer) then {
    private _dummyTrigger = createTrigger ["EmptyDetector", [0,0,0], true];
    _dummyTrigger setTriggerStatements ["
        [""commy_fixOPC"", ""onEachFrame"", {}] call BIS_fnc_addStackedEventHandler;
        false
    ", "", ""];
};

to my init.sqf 

I have also tried adding

"[] spawn TFAR_fnc_TaskForceArrowheadRadioInit;"

to my fn_postInit in my server files. Both have had no luck for fixing my problem. At this point I am willing to pay for someone to help me with this issue.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 1

TFAR or any addon that use the onEachFrame command will not work with Exile in it's current state. I am no coder but I'm pretty sure this was done on purpose to prevent some kind of abuse of the command. In light of that, I will not share the fix on the forums but I will tell anyone how to fix it if they're wiling to take the risk. Just PM me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.