• 0
Mezo

processor failed with error - invalid file name (empty filename)

Question

Error on launching arma server 

processor failed with error - invalid file name (empty filename)

Nothing in the logs what-so-ever.

Any ideas?

Thanks,

Mezo :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 0

Google :P

Tried that, get a load of shit about Dayz standalone which appears to be irrelevant to my problem.. :D 

Edit; Or if I Google it now, it brings me back here! haha... That's some good SEO.

Edited by Taylor Swift

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Are you running a dedi box or renting from a GSP

Dedibox (Windows 2012)

...Sigh....

Edited by Taylor Swift

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

how did you fix it?  I cannot

I honestly can't remember buddy. Sorry :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

somewhere an #include going wrong.. filename without quotes could be one of them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I looked through the mission, I don't see any #include. The closest thing I see is a #define _arma_

somewhere an #include going wrong.. filename without quotes could be one of them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I looked through the mission, I don't see any #include. The closest thing I see is a #define _arma_

 

All I can remember was I configured the server for Chernarus and missed something out. Which gave me that error. Sorry I can't help more.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.