oxninj4xo

exile error code

5 posts in this topic

hi, im new to this forum so im sorry if this topic already exists. im also a noob when it comes to arma so please forgive me. whenever i try and join any game this text shows up and i have no idea how to fix this please help.  

20160802195253_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

You either don't have the same version of Exile that the server has or your download is corrupt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

thank you for the reply i deleted exile and re-download (through website) and now im getting a different error

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

The server you're trying to join might be running an old version of Exile. If you have 1.0.0 Potato installed then you should be able to join any server that runs Potato also. You won't be able to join any running anything other than that version of Exile.  

  

If you have a clean install of Arma 3 and Exile 1.0.0 search for a server that is advertised as [Potato] and give it a try. If not then you might need to find a different mirror for the Exile mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

iv re-downloaded exile through a3launcher and everything seems to be working fine. thanks for the help guys

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.