• 0
dumbtube

Arma 3 Server Weird Spawn Screen

Question

After loading into my server, mission, map etc. It instantly switches to this scene.

I get the same thing everytime I login to the server, with the exact same scene. I don't know what it could be.

arma3_160905_2130264.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

  • 0

If it doesn't go past that you've got an error in your player spawning. Disable any custom scripts and re-enable one at a time until you find it. Or post your RPT to Pastebin and link it here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Maybe the dead player in database bug is another possibility?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Pastebin your RPT logs and send us its link, we'll give it a look! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

That is most likely due to a database error. Check your database logs to see if there are errors, along with your server log and make sure your database has all the proper fields. Check your character in the database and if the damage is "1", delete that character.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I had this problem when i had advanced towing in. I removed mod and After I restarted server twice it fixed my issue. Advanced Towing Was Very Buggy for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

We getting the same problems with some players, server restarts and there still stuck in the floor.

I'll see if we got advanced towing active, not know nothing about running a server so I don't have rights to things like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

As I said above, this is most likely an issue with your scripts. If you have any scripts that are part of loading from the database or (re)spawning then you need to update them from Exile 1.0.0 to 1.0.1 as a couple of things changed and this is one of the side effects.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, MadBean said:

We getting the same problems with some players, server restarts and there still stuck in the floor.

I'll see if we got advanced towing active, not know nothing about running a server so I don't have rights to things like that.

Every time that I've had that problem, it was because there was an issue with the database. You can't connect to it or it's missing a table most likely.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
20 hours ago, BetterDeadThanZed said:

Every time that I've had that problem, it was because there was an issue with the database. You can't connect to it or it's missing a table most likely.

 

I would not know where to look in a database for the problem.

A step by step guide would be nice, as this problem I'm not having myself.

But players on are server are having this problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.