• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Emilia

Getting kicked off exile servers

Question

Hello. I've been trying to make exile work for the past few days but it seems everytime i join an exile server, I always get kicked. I'm trying to join a server that has exile and ryan's zombies(?) mod and i have downloaded them both using a3launcher and to double check, They are also loaded in the arma 3 launcher through steam. I also tried joining unmodded servers and it is working fine. When in the server browser, i can see in the bottom right that the exile mod has a red circle beside it (shown in image). I don't know if that is the reason why i am getting kicked and any help would be appreciated.

exile.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

Couple of things to try if you haven't already...

  1. Verify the mod files in A3launcher
  2. Delete mission cache in your my documents folder
  3. Remove and reinstall the mod

Have you tried any of these already? If not, try each of these in order and then come back here.

Another step is to manually download the mod from here in the downloads section and delete the mod version you currently have and replace with the downloaded version. But, try steps 1-3 first.

Good luck! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.