MJ

[SOLVED Infistar Exile Not Starting

14 posts in this topic

I have set all options according to the installer and iv wiped my server 3 times trying to get this work any help would be nice!!!

 

If you can join this TS and talk me through whats wrong that would be great : 3mbgaming.typefrag.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you added the serverside PBO and the mission files correctly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

about infistar? nothing in the 3 logs i have since starting the server i have nothing about it

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

wtf is this : 

 

 5:39:32 "<infiSTAR.de> Please go to update.infistar.de and download the latest version of infiSTAR!"
 5:39:32 "<infiSTAR.de> The current version is licensed to admin@infistar.de and not your email address."
 5:39:32 "<infiSTAR.de> infiSTAR will NOT START if it is licensed to that email address!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

 5:39:32 "<infiSTAR.de> 0 - checking for EXILE_SERVER.."
 5:39:32 "<infiSTAR.de> 0 - EXILE_SERVER has been found, STARTING"
 5:39:32 "<infiSTAR.de> 0 - checking for Cfg_infiSTAR_settings.."
 5:39:32 "<infiSTAR.de> 0 - Cfg_infiSTAR_settings has been found, STARTING"
 5:39:32 "<infiSTAR.de> 0 - STARTUP - including AdminTools"
 5:39:32 "<infiSTAR.de> 0 - STARTUP - AdminTools included!"
 5:39:32 "<infiSTAR.de> 0 - STARTUP - including AntiHack"
 5:39:32 "<infiSTAR.de> Please go to update.infistar.de and download the latest version of infiSTAR!"
 5:39:32 "<infiSTAR.de> The current version is licensed to admin@infistar.de and not your email address."
 5:39:32 "<infiSTAR.de> infiSTAR will NOT START if it is licensed to that email address!"

 

any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried downloading a new copy of infistar, as it suggests?

If not, maybe @infiSTAR can advise you?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have messaged @infiSTAR and hes has seen my message but not gotten back to me yet i have wiped my server 3 times already and done fresh installs of this program 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fresh installs, but have you downloaded a new copy of infiSTAR. If you look in the readme, it normally tells you the email address you've downloaded/bought it with

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.