• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
WURSTKETTE

No waypoints and Actionmenu showing

Question

Since the last Armapatch (1.64) there is no actionmenu and waypoints showing.

 

Spoiler

hostname                            = "test";
password                             = "test";
passwordAdmin                          = "test";
serverCommandPassword                = "test";
logFile                                = "server.log";
verifySignatures                       = 1;
localClient[]                        = {127.0.0.1};
headlessClients[]                     = {"127.0.0.1"};
battleyeLicense                        = 1;
BattlEye                            = 1;
requiredBuild                         = 138497; // 1.64 stable
allowedLoadFileExtensions[]         = {:};
allowedPreprocessFileExtensions[]     = {"sqf"};
allowedHTMLLoadExtensions[]         = {"html"};
motdInterval                         = 5;               
maxPlayers                             = 60;        
voteMissionPlayers                     = 200;   
voteThreshold                         = 2;
allowedVoteCmds[]                     = {};
disableVoN                            = 0;        
vonCodecQuality                     = 30;   
persistent                            = 1;       
kickDuplicate                         = 1;
equalModRequired                     = 0;
kickClientsOnSlowNetwork            = 0;
timeStampFormat                     = "short";
onUserConnected                     = "";
onUserDisconnected                     = "";
doubleIdDetected                     = "";
onUnsignedData                         = "kick (_this select 0)";    
onHackedData                         = "kick (_this select 0)";
onDifferentData                     = "kick (_this select 0)";
motd[]                                 = {"test" };

class Missions
{
    class Exile
    {
        template = Exile.Tanoa;  // Exile.Namalsk, Exile.Altis

        // do NOT use custom difficulties!
        // Use either ExileRegular or ExileHardcore
        // or you will break Exile!
        difficulty = "ExileRegular";
    };
};

 

Arma3Profil

Spoiler

version=1;
blood=1;
singleVoice=0;
gamma=1;
brightness=1;
maxSamplesPlayed=96;
sceneComplexity=1000000;
shadowZDistance=100;
viewDistance=2000;
preferredObjectViewDistance=1500;
terrainGrid=3.125;
volumeCD=10;
volumeFX=10;
volumeSpeech=10;
volumeVoN=10;
vonRecThreshold=0.029999999;

 

 

Edited by WURSTKETTE

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 1

false on HUD Weapon Cursors made trouble - fixed.


showHUD[] = 
{
    true,   // Scripted HUD (same as showHUD command)
    true,   // Vehicle + soldier info
    false,   // Vehicle radar 
    true,   // Vehicle compass
    true,   // Tank direction indicator
    true,  // Commanding menu
    false,  // Group Bar
    true,   // HUD Weapon Cursors
    false   // Squad Radar
};

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.