• 1
Rappidxshots

8G Bullet Cam Problem

Question

hey I updated my server to the new update and added the new bullets but when I shoot it works and I can the bullets travel but when players shoot it nothing happens just says no signal

what could be making this happen??????

Share this post


Link to post
Share on other sites

27 answers to this question

  • 1

Inside the  Infistar PBO

in EXILE_AHAT_CONFIG.hpp

change

useCustomFiredEventHandler = false; to true


Needs to be set to true for the 8g bullets to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
41 minutes ago, [DGAus] Rogue said:

can someone give me the class names?

here are the mags:

 


             "Exile_Magazine_7Rnd_408_Bullet_Cam_Mag"
            "Exile_Magazine_5Rnd_127x108_Bullet_Cam_Mag"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm having trouble getting this to work.

 

In game players see the bullet-cam window with the 'No Signal' text, and when they fire the text changes to 'Rec' but there is no video at all. I do not have Infistar installed (it's a server on a LAN used primarily for testing / video creation) and as such the fix above doesn't appear to be relevant to my case. I couldn't find any Infistar related pbo's anyway. Is it possible to run this on server which does not use Infistar?

 

Any help would be much appreciated!

Edited by SirTitor

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
12 hours ago, DIamond said:

Inside the  Infistar PBO

in EXILE_AHAT_CONFIG.hpp

change

useCustomFiredEventHandler = false; to true


Needs to be set to true for the 8g bullets to work.

thanks a lot I will try this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 hours ago, DIamond said:

useCustomFiredEventHandler = false; to true


Needs to be set to true for the 8g bullets to work.

doesn't work on my end  - if i login as admin it works, without infi it works - but customfiredeventhandler true doesn't work for normal players

Edited by WURSTKETTE

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Chris is pushing out an update to infiSTAR today that will fix the bullet cam issues.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.