Euphoria

Issue with the V-44X Blackfish - Spawns half sunk in the ground after restarts/spawn

9 posts in this topic

Posted (edited)

I have an ongoing issue with the V-44X Blackfish, upon a server restart or when fetched from a virtual garage, the Blackfish spawns on it's side half sunk in the ground and inevitably blows up.  This happens to everyone that tries to use one, and occurs roughly 5 out of 10 times when trying to reproduce the bug. If it's was 100% of the time or close to it, I could say it's completely bugged and remove it, but it seems to be intermittent.

Spoiler

JyVRpfH.jpg

I've seen there used to be an issue with the Blackfish not being repairable, but I can't see any reports regarding this issue. So does anyone have any ideas what could be the cause or reason??

Thanks

Edited by Euphoria
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm.  Happened to me on the server I play on and on my test server.  Exactly the same on its side then blows up shortly after.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

@joquinn - Well I'm sorry it happened to you too, but I'm also glad to hear it's not just my server :)

Does anyone know why or what causes this, and is it something that can be fixed??

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's because it's too big and so it's spawning slightly into the ground and glitching out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, WURSTKETTE said:

Try that workaround until next exile update.

 

Ah thank you, I was just looking for this post to link it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/6/2016 at 9:28 PM, Euphoria said:

I have an ongoing issue with the V-44X Blackfish, upon a server restart or when fetched from a virtual garage, the Blackfish spawns on it's side half sunk in the ground and inevitably blows up.  This happens to everyone that tries to use one, and occurs roughly 5 out of 10 times when trying to reproduce the bug. If it's was 100% of the time or close to it, I could say it's completely bugged and remove it, but it seems to be intermittent.

  Reveal hidden contents

I've seen there used to be an issue with the Blackfish not being repairable, but I can't see any reports regarding this issue. So does anyone have any ideas what could be the cause or reason??

Thanks

This is very well known issue, it happens even in vanilla arma.

There is a fix for it somewhere on the forums, too lazy to find it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, thanks again. I'm testing this fix posted above, I'll reply to this thread in a week or so once I have a good idea if it resolved or helped at all.

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.