CameraChick

DB full but items not shown in-game

6 posts in this topic

Strange. Using Extended Base Mod, CBA (the working version), and all of the sudden all constructed items do not show in-game. The DB shows all items constructed, player info, vehicles, etc. However, nothing shows in-game. What could cause this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it just you or all players? Did you try to download mod again and reupload it to the server?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
7 hours ago, [OMG]Slim said:

Is it just you or all players? Did you try to download mod again and reupload it to the server?

All players. Mod is same as when it was working, it came from a backup when I even tried to reinstall the entire server (to fix this). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your extdb-log files for any errors. 

Edited by Tobias Solem

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Tobias Solem said:

Check your extdb-log files for any errors. 

extDB2: Found extdb-conf.ini
extDB2: Detected 8 Cores, Setting up 6 Worker Threads


[18:06:49:967011 --5:00] [Thread 62536] extDB2: Database Type: MySQL
[18:06:49:983012 --5:00] [Thread 62536] extDB2: Database Session Pool Started
[18:06:49:998013 --5:00] [Thread 62536] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Loading Template Filename: C:\TCAFiles\Users\userA1\17000\@ExileServer\extDB\sql_custom_v2\exile.ini
[18:06:49:998013 --5:00] [Thread 62536] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Version 12 Detected, Latest Version 12 Available

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/15/2016 at 1:31 AM, CameraChick said:

extDB2: Found extdb-conf.ini
extDB2: Detected 8 Cores, Setting up 6 Worker Threads


[18:06:49:967011 --5:00] [Thread 62536] extDB2: Database Type: MySQL
[18:06:49:983012 --5:00] [Thread 62536] extDB2: Database Session Pool Started
[18:06:49:998013 --5:00] [Thread 62536] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Loading Template Filename: C:\TCAFiles\Users\userA1\17000\@ExileServer\extDB\sql_custom_v2\exile.ini
[18:06:49:998013 --5:00] [Thread 62536] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Version 12 Detected, Latest Version 12 Available

I'm having this issue but backwards... Items are showing in game but they are not in the database?!? did you ever fix your issue by the way?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.