Sign in to follow this  
Followers 0
.Doppelpoint

ExileServer_world_loadAllClans Error

2 posts in this topic

Hi all,

first of all i want to say that my mainserver is working without any DB errors or script errors.

i created a Exile server (test server) on my localhost maschine and had Windows 7, windows 7 i had the same scripts, DB ...

now i updated to W10 (had to install all server related programs again) my server files i backuped so the files itself didnt change.

dumped Database from my main server to test server and made the changes in extdb-conf.ini.

Server is statring...trying to log in - stuck on server call DB  (check the bottom of the thread for the error messages)

 

What did i already try?

•Create fresh Exile Server without any scripts, with new Database

•Reinstall MYSQL Server

•change Arma 3 Server folder to not write portectet

•used google, ExileForum for search

•replaced all DB relative files

 

Server Version:  1.0.2

my RPT file get this error messages:

Spoiler

File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_selectFull.sqf, line 16
Error in expression <uery_selectFull;
_numberOfClans = count _clanIDs;
if (_numberOfClans > 0) then
>
Error position: <_clanIDs;
if (_numberOfClans > 0) then
>
Error Undefined variable in expression: _clanids
 File exile_server\code\ExileServer_world_loadAllClans.sqf, line 20
Error in expression <"extDB2" callExtension _query);
switch (_result select 0) do
{
case 0:
{
(format>
Error position: <_result select 0) do
{
case 0:
{
(format>
Error Undefined variable in expression: _result

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.