• 0
Quinn1234

Exile Servers crash my Arma 3.

Question

So basically for the past few months, EVERY single time I try to join a a server with the Exile Mod loaded, it will crash my Arma with the following error messages.

In-game

Out of-game

Any help would be greatly appreciated as this is extremely annoying.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

That's the standard memory crash that has been talked about numerous times on these forums.

The most effective defense is to Alt-Tab to your desktop once you start loading on the server and when enough time has passed that you should be loaded in, go back. It works most of the time.

The dev team claims it's Arma 1.64 that causes the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 10/26/2016 at 10:35 PM, BetterDeadThanZed said:

That's the standard memory crash that has been talked about numerous times on these forums.

The most effective defense is to Alt-Tab to your desktop once you start loading on the server and when enough time has passed that you should be loaded in, go back. It works most of the time.

The dev team claims it's Arma 1.64 that causes the problem.

Thank you for responding, this does seem to work for me at this time, hopefully it will continue to work and hopefully a fix for it will be found.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.