XYZ Loki

Problem with adding new building to the map

23 posts in this topic

Hey all

I am currently trying to add 2 building to the map and i have added them to my initserver.sqf but they aren't appearing in the map

I have tried it this way by placing it at the bottom

http://pastebin.com/bJKCC885

i have also tried it this way

http://pastebin.com/s45YgKCf  

 

i placed the buildings on to the map using the 3den map editor and it gave me this code

    ["CUP_A2_bouda2_vnitrek",[5258.01,3603.86,177.66],[[-0.31996,0.946565,0.040497],[0.0239912,-0.0346356,0.999112]],[false,false]],
    ["CUP_A2_house_c_4_dam_ep1",[5254.19,3612.39,177.997],[[-0.95056,-0.310534,0.00194385],[0.0146643,-0.0386339,0.999146]],[false,false]]

Edited by XYZ Loki

Share this post


Link to post
Share on other sites

try this

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

private _vehicles = [

["CUP_A2_bouda2_vnitrek",[5258.01,3603.86,177.66],[-0.31996,0.946565,0.040497],[0.0239912,-0.0346356,0.999112],false],
["CUP_A2_house_c_4_dam_ep1",[5254.19,3612.39,177.997],[-0.95056,-0.310534,0.00194385],[0.0146643,-0.0386339,0.999146],false]

{
    private _vehicle = (_x select 0) createVehicle (_x select 1);
    _vehicle allowDamage false;
    _vehicle setPosWorld (_x select 1);
    _vehicle setVectorDirAndUp [_x select 2, _x select 3];
    _vehicle enableSimulationGlobal (_x select 4);
    _vehicle setVariable ["ExileIsLocked", -1, true];
   
}
forEach _vehicles;

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Format from Exile Editor Tool. 

 best way to add objects.

Edited by [HG]RaVeN103

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
13 minutes ago, [HG]RaVeN103 said:

try this

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

private _vehicles = [

["CUP_A2_bouda2_vnitrek",[5258.01,3603.86,177.66],[-0.31996,0.946565,0.040497],[0.0239912,-0.0346356,0.999112],false],
["CUP_A2_house_c_4_dam_ep1",[5254.19,3612.39,177.997],[-0.95056,-0.310534,0.00194385],[0.0146643,-0.0386339,0.999146],false]

{
    private _vehicle = (_x select 0) createVehicle (_x select 1);
    _vehicle allowDamage false;
    _vehicle setPosWorld (_x select 1);
    _vehicle setVectorDirAndUp [_x select 2, _x select 3];
    _vehicle enableSimulationGlobal (_x select 4);
    _vehicle setVariable ["ExileIsLocked", -1, true];
   
}
forEach _vehicles;

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Format from Exile Editor Tool. 

 best way to add objects.

so it would be like this?

http://pastebin.com/6XJNDXx3

 

also what is this exile editor tool?

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, hogansheroes said:

what 2 buildings are you trying to add and also for what map

Map is Cherno and the 2 builds are a shop kinda building and a small barn next to it 

"CUP_A2_bouda2_vnitrek"
"CUP_A2_house_c_4_dam_ep1"

 

 

Basically i can't see why they are not spawning on the map, i have them in the init correctly as far as i can see..

Edited by XYZ Loki

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you tried adding all the buildings between 

_objects = 
[

];
 
{
    private ["_object"];
 
    _object = (_x select 0) createVehicle [0,0,0];
    _object setDir (_x select 2);
    _object setPosATL (_x select 1);
    _object allowDamage false;
    _object enableSimulationGlobal false; // :)
}
forEach _objects;

 

just as a test for now

dont forget to save your other initserver

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, hogansheroes said:

have you tried adding all the buildings between 

_objects = 
[

];
 
{
    private ["_object"];
 
    _object = (_x select 0) createVehicle [0,0,0];
    _object setDir (_x select 2);
    _object setPosATL (_x select 1);
    _object allowDamage false;
    _object enableSimulationGlobal false; // :)
}
forEach _objects;

 

just as a test for now

dont forget to save your other initserver

 

 

 

 

 

I dont understand what you mean?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.