Sign in to follow this  
Followers 0
olveld

Open RCon Port after A3 Update

15 posts in this topic

Does anyone else having problems opening a rcon port after arma3 update. My Debian8 Installation won't open any configured port anymore. 8( 

my config looks as followed.

 

{serverroot}/battleye/BEserver.cfg

~/steamcmd/arma3/battleye > cat BEserver.cfg 

RConPassword {PW}

RConPort 2306

 
Standard Startport of A3 is 2302 . 
 
I also tried to config RConIP 127.0.0.1 . But no Port is open on 2306 . 8( 
I found a A3 Thread in BI Forums where User had the same problem. 
 
Maybe someone here found an answer..
 
Regards
Olli

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Yeah I got the a problem with Rcon on my linux server since an update in early september 2016, worked well before an I had a custom port, tried 2301 / 2305 / 2306 an i'm sure they are allowed by my firewall.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, [HG]RaVeN103 said:

my port is 2307

Do you have the beserver_active_.cfg in your BE folder?

no. never heard of it .

does this file exist in parallel to beserver.cfg ?

 

I found a thread inside bohemia forums where people described the same probem.

Ich made a check an restored my A3 Installation from August and configured rcon port worked, then i only made the update and rcon stopped opening the port.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

German?^^

If your server run, then this creates a new file with your beserver.cfg. they called beserver_active_.cfg  in the same battleye folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, [HG]RaVeN103 said:

German?^^

If your server run, then this creates a new file with your beserver.cfg. they called beserver_active_.cfg  in the same battleye folder.

Jipp... ;-)

Aber diese Datei wird dich beim Start dynamisch gelinkt , oder ?  Wenigstens brauchte ich sie bisher nicht anlegen.

Läuft denn bei dir eine aktuelle A3 - Exile Installation mit funktionierendem RCON ?

 

Gruss

Olli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die beserver_active. . . Wird dynamisch, mit den Infos der beServer.cfg, im selben Ordner angelegt . Also sobald der Server neu startet , wird diese erneuert . 

Hab sogar 3 Instanzen auf einer Maschine laufen . Jedoch auf windoof 12

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, [HG]RaVeN103 said:

Die beserver_active. . . Wird dynamisch, mit den Infos der beServer.cfg, im selben Ordner angelegt . Also sobald der Server neu startet , wird diese erneuert . 

Hab sogar 3 Instanzen auf einer Maschine laufen . Jedoch auf windoof 12

Ahh OK . Ja das war auch mein Verständniss von der beserver.cfg. Allerdings existiert das Problem wohl nur auf Linux, nicht auf Windows. 8-(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.