Nerexis

Shift click marker fading out

8 posts in this topic

Does anybody know, why my shift click marker placed on map, is fading out on hud after few seconds? I have to reopen map to see it again but again it fades out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Lots, but I modified some shift click behavior, which shouldnt affect it: I changed it that way you can place only one marker on map. 
Which files affect shift click waypoints rendering?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I have SC_removeUserMapMarkers         = false; in occupation config, and its still fading out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

this is my setting

SC_removeUserMapMarkers         = true;                     // true to delete map markers placed by players every 10 seconds

 

and i have no issues with it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally solved this problem. The third party script installed from here was causing problem.
So to make one marker possible on map, without range, and glitches do following:

Add:
onMapSingleClick { if(_shift) then {true; } else { false; }; }; to initPlayerLocal.sqf to disable internal game shift click marker which is not the same as one used in Exile.

Override: ExileClient_gui_hud_renderWaypoints.sqf
 

private["_distance"];
if !(ExileClientWaypoints isEqualTo []) then
{
    {
        _distance = player distance2D _x;
        drawIcon3D 
        [
            "\a3\ui_f\data\Map\MapControl\custommark_CA.paa",
            [1, 0, 0, linearConversion [0, 200, _distance, 0.25, 1, true]],
            _x,
            0.65,
            0.65,
            0,
            "", //format ["%1m", floor _distance],
            0,
            0.03,
            "PuristaMedium",
            "center",
            true
        ];
    }
    forEach ExileClientWaypoints;
};


Override: ExileClient_gui_map_event_onMouseButtonUp.sqf
Change line 116 to:                 if ((count ExileClientWaypoints) > 1) then 

Edited by Nerexis

Share this post


Link to post
Share on other sites
48 minutes ago, hogansheroes said:

this is my setting

SC_removeUserMapMarkers         = true;                     // true to delete map markers placed by players every 10 seconds

 

and i have no issues with it

Same here.

@Nerexis Glad you figured out your issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.