• 0
CriticalMind

[Australia Map] Keep getting kicked from server. (Solved) infistar

Question

Hi.

im having some problems installing the Map and keep getting kicked from the server i want to join, all the mods im using is (up-to-date)

But.. still same issue...

Even after downloading 5.0.1 (from Armaholic and A3Launcher, with the Hotfix) the server was kicking me off. Have also tried downloading the one without the Hotfix from steam, and added the Hotfix myself.. Again.. same result..

Have tried a ton of options, launching  the mods from A3L launcher or the Arma 3 launcher, redirecting path for the mods.. ect etc etc .. even reinstalling Arma 3 and cache checks..
NOTHING worked.. so far..

I even reinstalled my system (needed a clean up anyways) redownloaded Arma again.. Also downloaded all the mods from Armaholic and added them to my mods folder, after setting up the path in steam etc.. Did a quick test on Koth, played for an hour, no problem..

Then i try out the server, and i get kicked of again ..  5 min after, an update was uplaoded to Australia Map :o - I hoped it would be the end of it ! :D <3but no.... 3:( same result, over and over and over again ... (sry for my vibe..)

Well enough talk, more info !! <3]

Mods:

Exile
Australia (Now the 5.01.1 - Treid 5.0.1 same result)
CUP Terrains - core 1.2.0
CBA A3 - 3.1.2
Extended Base Mod 0.2.7
CUP Weapons - 1.8.0
Ryan's Zombies (should be up-to-date, newly downloaded)
SM Zombz 0.3.2.3

Plz help me, i need this map ! <3 ;'(

I have added a pastebin of the log, https://paste.ee/p/Zm4ws

 

Quote

Check out bottom page for more details.

 

Edited by CriticalMind

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

  • 1

well the server owner needs to check the battleye logs if there are kicks from it so there is nothing you can do till the owner fixes this issue if its to do with the server

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

Here is a section of the .rpt

Spoiler

18:54:17 "ExileServer - Player Charlie Boi (UID 76561198006640217) connected!"
18:54:17 "<infiSTAR.de>CONNECTLOG| #0 Connected: Charlie Boi(76561198006640217 - 12) SteamName: PlayerName[14-Nov-2016 08-40-10 - v0065]"
18:54:19 "<infiSTAR.de>CONNECTLOG| #1 Connected: Charlie Boi(76561198006640217 - 12) SteamName: PlayerName[UpTime: 2h 7min 44s - ServerFPS: 45.4545]   [14-Nov-2016 08-40-10 - v0065]"
18:54:21 "ExileServer - Starting session for 'Charlie Boi' with ID 'WLiUYRVt'..."
18:54:22 "ExileServer - Dispatching hasPlayerRequest for session 'WLiUYRVt'..."
18:54:34 "<infiSTAR.de>netids| Charlie Boi(76561198006640217) - R Alpha 1-3:1 (Charlie Boi) REMOTE, Exile_Unit_Player - 2:7691 - 12   [14-Nov-2016 08-40-10 - v0065]"
18:54:46 "<infiSTAR.de>A3_EXILE_OCCUPATION| V64 (27-08-2016) [OCCUPATION:FastNights]::  Current in game time is 11:8 multipler is 4   [14-Nov-2016 08-40-10 - v0065]"
18:55:11 "<infiSTAR.de>SURVEILLANCELOG| PlayerName| Charlie Boi(76561198006640217) | MAIN LOOP STOPPED! | 2h 8min 35s   [14-Nov-2016 08-40-10 - v0065]"
18:55:21 "<infiSTAR.de>SURVEILLANCELOG| PlayerName| Charlie Boi(76561198006640217) | MAIN LOOP STILL STOPPED! NOW THIS PLAYER NEEDS TO GO....! | 2h 8min 46s   [14-Nov-2016 08-40-10 - v0065]"
18:55:21 "<infiSTAR.de>KICKLOG| Charlie Boi(76561198006640217 - 12) SLOG_SKICK: PlayerName| Charlie Boi(76561198006640217) | MAIN LOOP STILL STOPPED! NOW THIS PLAYER NEEDS TO GO....! | 2h 8min 46s   [14-Nov-2016 08-40-10 - v0065]"
18:55:21 Successfull attempt to execute serverCommand '#kick 76561198006640217' by server.
18:55:21 "<infiSTAR.de>CONNECTLOG| #2 Disconnected: Charlie Boi(76561198006640217 - 12) SteamName: PlayerName[14-Nov-2016 08-40-10 - v0065]"

Have not run the current update of infistar, no idea whether it is because of it?

 

Can it be that his steam name makes problems?

Unbenannt-2.png

I have the name replaced in the spoiler to PlayerName

Edited by [HG]RaVeN103

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
10 minutes ago, hogansheroes said:

have you added all the keys to your server from all the mods 

I have no idea :P its not my own server and trying to get a hold on owner.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

well if you have updated your mods and so on and cant get onto this server, that means that server is not updated with updates and so on

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 minutes ago, hogansheroes said:

well if you have updated your mods and so on and cant get onto this server, that means that server is not updated with updates and so on

Well it was up to date. I had the right version before and still had the same issue.

The funny thing is, that i can still join the server after I added the updated version of Australia Map. but still the same issue, i get kicked.. X(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hmm.. okay, ill see if i can get a hold on him and those logs.

oh.. so frustrating .. x(

Well thx you so far, ill pop in and give feedback on the matter when i get it sorted out.

[EDIT]

What if i test it out on my setup ? you think i could gather some more info on the issue ? :)

You now what ill try another server, and get back again.

Edited by CriticalMind

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Okay so here is what i found out.

Well as i told before i can join in on the server but after about a minute of waiting i get kicked off the server.

But, infact im still able to join. This tells me, that the mods are loaded proberly and it might be related to Exile itself and the server, not the other mods or Australia map.

But ! :D when i think abuti have actually tried this before, on other servers. but not to this extend. Normally you would be kicked in the begining of the server restart about 1 min after joining, then you would log in again and
everything would be back to normal again. 

Like i said before.. Funny thing is, these two incidence has the same characteristics, you get kicked of the server. No msg why you get kicked, it just says: you where kicked off the server. (no msg why you get kicked or anything ... just that you where kicked off.) 

Now.. like i said i have treid this before and have heard, that it is due to the load-in of your profile when joining the server.So i though abou it for a sec and though to myself, what if i kill myself just before im about to get kicked... and hek ya !!!!

i did it ! xD i was on for about 4-5 min more, maybe more without getting kicked, Succes ! ;)

Sooo... i log out thinking that might had solved the problem. So after about a 1 min after i join in again, it happens again.

Now im just having a blast :D lol - so i tried to repaet the process in many diffrent ways, but did not solved it.. im still getting kicked.. think the timing must be right in order to fool exile :P

Maybe this is something the Exile support needs to take a look at :/  so ill pass it on.

So problem partially ("solved") ill try another server :D heh !

Hope this helps anyone els with the same problem !

Edited by CriticalMind

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.