Sign in to follow this  
Followers 0
3nrico96

Server startet nur mit Tadst richtig?

2 posts in this topic

Hey Leute habe das Problem wenn ich den Server mit Tadst starte funktioniert er, starte ich es mit einer .bat Datei startet er nicht und Zeigt fehler?

START arma3server.exe -serverMod=@ExileServer; -mod=@Exile;@Ryanzombies;  -config=config\config.cfg -cfg=config\basic.cfg -profiles=config -autoinit -filePatching


Dies ist meine .Bat datei? was ist falsch :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meine:

@echo off
echo.
echo KILL arma3server.exe
set serverkill="C:\Server\SteamCMD\Exile"
cd /d %serverkill%
taskkill /im arma3server.exe
echo.
echo Kill Bec-Exile.exe
set beckill="C:\Server\SteamCMD\Exile\BEC"
cd /d %beckill%
taskkill /im Bec-Exile.exe

timeout 15

@echo off

taskkill /IM arma3server.exe /F

CD C:\Server\SteamCMD\Exile

@echo off
start arma3server.exe -loadMissionToMemory -autoInit -enableHT -servermod=@ExileServer;@infiSTAR_servermod; -mod=@Exile;@Ryanzombies; -config=C:\Server\SteamCMD\Exile\@ExileServer\config.cfg -port=2302 -profiles=@ExileServer -cfg=C:\Server\SteamCMD\Exile\@ExileServer\basic.cfg -name=@ExileServer -maxMem=3072

CD C:\Server\SteamCMD\Exile

start BEC\Runme

-------------------------------------------------------------------------------------

Mein Server:   [Ger]HeX47.de ExileAltis Ryanzombies+NPC (1.0.2|1.64)

Edited by TomX

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.