• 0
kotiger

Extended Base Mod

Question

Hi,

 

i´ve got a big Problem, i use Extended base Mod on my Server and everything works fine, but i cant place any buildings. I can craft them, buy them, but cannot place them i just go into the building menu for ajusting heigh etc and when i press Spacebar nothing happens, the only way to get out is to press Esc, but whats wrong ? why i cant place the building but see the icons, can buy and craft them ? pls help me ! Thanks

 

EDIT : ther are no Logs

Edited by kotiger

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

i did this so, but still dont work i did everything i have to do but nothing helps

:/ but thanks for the answer

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Mod works perfect, i have been using it. All buildings set down fine.

I have however not crafted anything, so now that you have mentioned this, i will have someone beta test this for me on our Dev server

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I had this issue a while back but I can't for the life of me remember what I did to fix it,  I remember it was my own f-up that caused it though. 

 

I'll check my brain and get back to ya asap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.