unrealedge

Can't buy vehicles on Chernarus

6 posts in this topic

I'm reluctant on asking for help, but I'm at the point I feel like I'm seeing the answer to my problem but it's not registering with me lol. Right now only things loaded on the server is a Chernarus mpmission, CUP core/maps, and the exile server config for looting. (I've tried different ones released all give me the same issue.) Everything loads up fine, server runs great, but you can't buy a vehicle from any vehicle trader. I saw the fix .sqf was provided in the mpmission pbo and tried to just leave it in there with no luck, I also took that file and replaced the original vehiclePurchaseRequest.pbo in the exile server pbo and that didn't work. So I looked at the server when it was loading, and I saw this:

 

17:07:52 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] ExileClient_fnc_preInit (218.998 ms)"
17:07:52 Could not load 'Fixes\TraderFixes\ExileServer_system_trading_network_purchaseVehicleRequest'. Extension not listed in allowedPreprocessFileExtensions
17:07:52 "ExileServer - Server is loading..."

So I thought it was a stupid fix, but in my server.cfg there is already a "sqf"; so now I'm stumped. Any help please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you say you "can't" buy vehicles, what do you mean? There's no vehicles listed at the trader? They are all listed as 0 pop tabs? You get an error when trying to buy a vehicle? Specifics are important. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
On 11/26/2016 at 1:27 AM, unrealedge said:

I'm reluctant on asking for help, but I'm at the point I feel like I'm seeing the answer to my problem but it's not registering with me lol. Right now only things loaded on the server is a Chernarus mpmission, CUP core/maps, and the exile server config for looting. (I've tried different ones released all give me the same issue.) Everything loads up fine, server runs great, but you can't buy a vehicle from any vehicle trader. I saw the fix .sqf was provided in the mpmission pbo and tried to just leave it in there with no luck, I also took that file and replaced the original vehiclePurchaseRequest.pbo in the exile server pbo and that didn't work. So I looked at the server when it was loading, and I saw this:

 


17:07:52 "SC/BIS_fnc_log: [preInit] ExileClient_fnc_preInit (218.998 ms)"
17:07:52 Could not load 'Fixes\TraderFixes\ExileServer_system_trading_network_purchaseVehicleRequest'. Extension not listed in allowedPreprocessFileExtensions
17:07:52 "ExileServer - Server is loading..."

So I thought it was a stupid fix, but in my server.cfg there is already a "sqf"; so now I'm stumped. Any help please?

If you used my files, there was an update to fix this issue. Download the mission file again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, kuplion said:

If you used my files, there was an update to fix this issue. Download the mission file again.

I totally forgot about this thread, yea I was the one that told you about the typo :D someone can close this, sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, unrealedge said:

I totally forgot about this thread, yea I was the one that told you about the typo :D someone can close this, sorry.

Haha. So you were. That'll teach me to reply when tired. xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, kuplion said:

Haha. So you were. That'll teach me to reply when tired. xD

It's all good and completely understandable, I do the same stuff lol. Loving your released mission files btw, based my server off of them.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.