Carl Dizy

[SOLVED] Arma 3 - Exile Server Problems

36 posts in this topic

Hello,

We have been trying to create an Arma 3 Exile server, we first tried to make it with our previous knowledge of making an Arma 3 Exile server. That didn't go too well so we decided to use an Exile server tutorial. 

Link: 

 

A few people in the comments are having the same issue as we are...

When we load into the server, where the parachute menu should be, we are stuck lying on the ground and frozen.  I believe this may be a database issue due to the logs the server is writing and so on. 

Client RPT: http://www.hastebin.com/urahuduveq.tex

Client RPT states that it is waiting for the server to be load.

Server RPT:  Download link as cannot technical difficulties with adding to hastebin and attaching.

Link: https://www.mediafire.com/?lk7q23p4n2q51sa

Thanks, Carl Dizy

 

Solved by using an older version of tbbmalloc.dll

Link: https://www.dropbox.com/s/9je12ao0qbw9bfs/Altis Life.zip?dl=0

Does the job fine so far, 

Your Welcome,

Carl.

Edited by Carl Dizy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
8 minutes ago, kuplion said:

Have you disabled strict mode on the database?

Would you have any advice for me, I have tried executing the code 

SHOW VARIABLES LIKE 'sql_mode'

as it was discussed here but all I have in the results is:   Variable: sql_mode   Value: NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION

I'm not the best with MYSql, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, kuplion said:

Use this guide:

 

 

I shall try this tomorrow, so I do exactly the same, just with the 1.0.2 files right? 

Thanks, Carl.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Carl Dizy said:

I shall try this tomorrow, so I do exactly the same, just with the 1.0.2 files right? 

Thanks, Carl.

Correct. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, kuplion said:

Correct. :)

Hello,

We have tried to follow this guide using XAMPP and HeidiSQL, would this be a problem with this guide?

If not, then we do not know what the problem is...

The RPT contains the same errors as the original rpt.

Thanks, Carl

Share this post


Link to post
Share on other sites

It shouldn't be a problem, no. Just ensure you're still following the guide, just substituting the relevant software.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, kuplion said:

It shouldn't be a problem, no. Just ensure you're still following the guide, just substituting the relevant software.

Alright, I will record us doing the following guide and if it does not work, we will upload it to youtube. I might be missing something... I am autistic. 

Thanks, Carl.

Share this post


Link to post
Share on other sites

you may have a script issue or mod

if you added scripts into your map there maybe a issue with one of them

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.