• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
AbZurd

Vehicle despawn setting

Question

Hi,

Sorry if this is the wrong forum, or if this has been posted before, but a search yielded no results and I've tried browsing the forums.

So, in the exile-server-config.pbo -> config.cpp, we find the "vehicleLifeTime = 3;" setting.
As we are casual players, playing on a private dedicated server, we'd like to increase this to avoid loosing vehicles because we haven't been playing for a couple of days.

We tried setting this to "vehicleLifeTime = 30;", but even so one of our Huron Helicopters despawned after 3 days.

Have we missed some setting that affects this? Any help is appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

If your helicopter wasn't there, chances are it blew up, since this is a private server and no one would have stolen it. It happens all the time in Arma 3, especially to helicopters.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Checked the DB, and it was actually deleted.  We figured it could've blown up, that's why we checked the DB.

This has happened to other vehicles as well. That's why I want to know if there are other settings than the  vehicleLifeTime that can affect how long it takes for vehicles to despawn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.