Sign in to follow this  
Followers 0
OhBenja

File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_insertSingle.sqf, line 16

8 posts in this topic

I need help with my server.

I am getting an errror.

Error in expression <llExtension _query);
(_result select 1) select 0>
  Error position: <select 0>
  Error Generic error in expression
File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_insertSingle.sqf, line 16
 

 

plz help:|

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/9/2017 at 7:47 PM, OhBenja said:

I need help with my server.

I am getting an errror.

Error in expression <llExtension _query);
(_result select 1) select 0>
  Error position: <select 0>
  Error Generic error in expression
File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_insertSingle.sqf, line 16
 

 

plz help:|

 

also having this problem but with many more errors... Would love some input

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

What was the Problem ???

 

why the fuck no one cares about to post the fix ?

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

this problem usually occurs when you fail at making your database work

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had similar issues in the past, it turned out some record was corrupted in the DB.

You can troubleshoot by comparing to a rpt without the errors and try to figure out what function is trying to run and what it's trying to look for in the database. The goal here is to try to figure out what script of function tried to read something from the db and look into fixing that. I usually try to read few lines above the first error to spot these. One good method is to search rpt for "line " < add a space after line and then scroll up from the first error. Compare with previous rpts without the error and try to see what was there when it was working and what's missing from rpt with errors.

Then go to the database and see if you can spot any weird entries like having NULL values or fields that don't end with ] or anything similar. Typically some item or vehicle that causes trouble - at least in my case.

Sorry I can't provide more details, this is not very familiar to me either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.