• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Hyp3rX

SM_Zombz | Mission -> Missing addons detected problem! need Help

Question

Hello Com., i hade some trubble with setting up..

I install all correctly and now i get

 

15:01:07 Mission Exile.Tanoa read from bank.

15:01:07 Missing addons detected:

15:01:07 SM_Zombz

15:01:07 SM_Zombz_Code

15:01:07 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.SM_Zombz, SM_Zombz_Code

Mod is already Loaded:

exile_sm_zombz_log_all_mods_loaded.png

 

Screenshots of my Settup.

Spoiler

Start Prams:

exile_sm_zombz_start_parms.png

Root Dir:

exile_sm_zombz_server_root_dir.png

Mission SQM:

exile_sm_zombz_mission_sqm.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

why don't you use ryan zombies? and have you put mod key in keys folder

1 hour ago, Hyp3rX said:

Hello Com., i hade some trubble with setting up..

I install all correctly and now i get

 

15:01:07 Mission Exile.Tanoa read from bank.

15:01:07 Missing addons detected:

15:01:07 SM_Zombz

15:01:07 SM_Zombz_Code

15:01:07 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.SM_Zombz, SM_Zombz_Code

Mod is already Loaded:

exile_sm_zombz_log_all_mods_loaded.png

 

Screenshots of my Settup.

  Hide contents

Start Prams:

exile_sm_zombz_start_parms.png

Root Dir:

exile_sm_zombz_server_root_dir.png

Mission SQM:

exile_sm_zombz_mission_sqm.png

 

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 minutes ago, Rappidxshots said:

why don't you use ryan zombies? and have you put mod key in keys folder

 

Same error with RZ :(
yes here is the keys dir

exile_sm_zombz_keys.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
4 minutes ago, Rappidxshots said:

http://prnt.sc/dv8f4p might be your problem put your command line like this

@exile;@SM_Zombz;@othermod;@othermod

i have actualy tried that than only exile is loading :) #LinuxProblem

Edited by Hyp3rX

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 minutes ago, Rappidxshots said:

hmm not sure then man yeah I host servers with windows server better for me no problems then lol

Linux is better in my opinion ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey there.

If you're using a Linux server, make sure you change all the files within the addon to have lower case filenames

For whatever reason, the Linux dedicated server for both Arma 2 and 3 really dislikes upper case letters in filenames.

Change the 'Addons' folder to 'addons', do the same with the files inside, including the bikeys for them.

For Arma, Windows servers generally are easier to setup, but in my opinion, there's a lot less resources being used by the OS alone on Linux based systems, plus never having to restart after initial configuration; I'd always use Linux for servers.

Hope that helps! :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Getting   bin\config.bin/CfgMagazines.sm_zombz_item_heart    error.    Any ideas on fixing it?   :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.