• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
QcNoodle

Can't connect to any server

Question

Hello, I downloaded the mod for the first time today and After 2 hours of trying, I still haven't been able to log into a server.

The mod is installed properly, I put the @Exile folder where it should be, I located it with the Arma3Launcher. The version is up to date, so is my Arma3. Firewall is unblocked.

Now, when I log into a server, down to the bottom left it says this:

(QcNoodle) connected

(QcNoodle) uses modified data files

And then It disconnects and I'm in the server list again. 

I'd Really appreciate the help. This mod seems amazing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

  • 0

Be sure to absolut load NO other mods. Do not enable "skip intro" or such. Do not set custom vram and such. Only load @exile nothing else and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

just find server with just basic exile an try to connect

And what if I want to play other servers?

 

Be sure to absolut load NO other mods. Do not enable "skip intro" or such. Do not set custom vram and such. Only load @exile nothing else and try again.

Yup, already done all of this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If you want to play modded servers you need the depending mods of course. But first check if you can connect to a "plain" server like mine is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This should not end up in a server advertisment. Does not matter on which server you connect but be sure you can connect to a plain vanilla server. And on mgt with 80/80 weeeeeeeeeell hard to join then :D:P@MGTDB

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If you want to play modded servers you need the depending mods of course. But first check if you can connect to a "plain" server like mine is.

Alright, your server worked...

.........and mine

...But yours didn't.

So... What now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Alright, your server worked...

...But yours didn't.

So... What now?

Wierd as it's only running Exile

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Could it be that the server just was full and it said player limit reached or such?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

When it's full, sometimes it will give "connecting failed" if someone else got the slot first.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.