• 0
clarkycalLad

Exile weapon bug

Question

Not really sure if this is client or server side.

But exile weapons seem to be bugged see attached screenshot: 

As you can see there is something floating above the weapon and moves when your player moves...

20170216171140_1.jpg

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0
46 minutes ago, clarkycalLad said:

Not really sure if this is client or server side.

But exile weapons seem to be bugged see attached screenshot: 

As you can see there is something floating above the weapon and moves when your player moves...

20170216171140_1.jpg

it could just be the usual arma spaz: 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 minutes ago, StokesMagee said:

it could just be the usual arma spaz: 

 

ok... xD while i agree, unfortunately not, here are other examples of the same bug:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
3 minutes ago, clarkycalLad said:

ok... xD while i agree, unfortunately not, here are other examples of the same bug:

 

It's the exact same thing, the spaz bug.

It has been told that some addons can cause this bug.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, StokesMagee said:

It's the exact same thing, the spaz bug.

It has been told that some addons can cause this bug.

oh... and yeah now that you say that..

Quote from @BetterDeadThanZed " People have suggested in the past that this only happens on the maps that use CUP Terrains but I can't confirm it. "

Edit: i guess i shall try to remove the exile weapons from loot spawns and add cup weapons instead.

Edited by clarkycalLad
Changes

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 minutes ago, clarkycalLad said:

oh... and yeah now that you say that..

Quote from @BetterDeadThanZed " People have suggested in the past that this only happens on the maps that use CUP Terrains but I can't confirm it. "

the addon can cause the issue, but i doubt the map has anything to do with it, because you get it on Altis, Tanoa, and Stratis. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 minutes ago, StokesMagee said:

the addon can cause the issue, but i doubt the map has anything to do with it, because you get it on Altis, Tanoa, and Stratis. 

Weird stuff.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

And I ran a Tanoa server for a short period and did not see this bug (didn't go looking for it, just never saw it). My Chernarus server however does have it so yeah, might be map related.....  I run the CUP version of Cherno if it's of use.

Suffice to say, I removed those weapons from the traders and loot spawns.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.