• 0
luca2849

bug [SOLVED] Member Already Defined

Question

Hi Guys,

On startup my server says:

/CfgExileArsenal.Exile_Uniform_BambiOverall: Member already defined

I've already researched this over the forums but none of the fixes worked for me. I'm using the easy trader files:

And this is the link to a pastebin of my config.cpp in my mission file:

http://pastebin.com/4d0VrV2R

The current mods I have installed are all of the vanilla DLC, RHS (USAF, GREF and AFRF), CUP weapons and vehicles . Thanks in advance :D.

Edited by luca2849

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

Exile_Uniform_BambiOverall its duplicated in ur trader set up

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've been through all of the trader config files i've #included in my config.ccp and deleted all references to bambi uniforms, so it shouldn't even have a price.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

have u checked ur easy trader set up list i think its there

Edited by Hakimos

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 minutes ago, Hakimos said:

have u check in ur easy trader set up list i think its there

There is nothing in any of the easy trader folders referencing "bambi"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

k i found the problem

go in Exile.Altis/TRADERS/CfgTraders.hpp

line 167 "CUGVs" u forgot tu add this little one  ,  after

"CUGVs",

:)

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.