• 0
Sob-

Arma Server Not showing

Question

Im having some problems my dedi server has the port open inbound and outbound correctly and is showing up for me when i search in direct connect but for other people it isnt showing 

i had this problem before and it was because i was logged into the dedi and it would show up instantly but otherwise sometimes no

Share this post


Link to post
Share on other sites

18 answers to this question

  • 1

OVH has indeed got a build-in firewall by default, this makes it so only the guy that is renting the server, can only see the server. 
To fix this go to your control panel:

1) In the menu on the left, all the way to the bottom click on IP.
2) Select your IPv4 adress and click on the "cogwheel" icon on the right.
3) Select configure game firewall, then disable it.

Spoiler

60257bf48c1f507a023df779a9600aa8.png

@Its me ZovkT @Sob-

Edited by ILLUXNNN

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Verify arma3 server files. Make sure it's using the latest version.  also from when I use to test at home on same pc that I would play from. It wouldn't show up until I manually joined first. Even if my ports were port forwarded.   so u might have opened them in your router. But I would do a port check to see if it's actually open.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

i am using a dedi from ovh and you right i search 2302 in canyouseeme.irg and it says my  port (2302)
Reason: Connection timed out

i opened the port correctly with inbound and outbound rules

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

im not sure if it does i have opened 2302-2305 will i  open the others ?

2302 UDP (gameport + VON) 
2303 UDP (STEAM query port) 
2304 UDP (STEAM master port) 
2305 UDP (VON reserved port but not used atm.) 
so open ports 2302-2305 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i have the same problem with OVH.  and i opend the same ports we SoB   in the Internet Brwoser from A3 launcher i find my server after 5k Server i dont know is it right or not so many guys say to me whey find not the server.  its a good question. any ideas for this. ?. 

 

https://gyazo.com/f125777ef6ca0733001474ac1db12c6e

A3 Launcher no Problem i dont know what is that with OVP Root. 

Edited by Its me ZovkT

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, ILLUXNNN said:

OVH has indeed got a build-in firewall by default, this makes it so only the guy that is renting the server, can only see the server. 
To fix this go to your control panel:

1) In the menu on the left, all the way to the bottom click on IP.
2) Select your IPv4 adress and click on the "cogwheel" icon on the right.
3) Select configure game firewall, then disable it.

  Hide contents

60257bf48c1f507a023df779a9600aa8.png

@Its me ZovkT @Sob-

Thanks for information i try it out now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My Game Rules are no Offline. can anyone try to search my Server ?.  my friends all offline or dont have arma ^^. 

 

Server name is :     [KcKb]Exile-Altis|Vector|15K|BasePaint|MIssion|HeliCrash|CapturePoints

 

IP: 164.132.203.181

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.