Sign in to follow this  
Followers 0
malfunc

[SOLVED] (SOLVED) Parachute not working when using admin menu to "fly". infiSTAR v73

5 posts in this topic

After updating to latest infiSTAR version (73), a parachute no longer spawns on a admin player when using the "flying"/teleport up option in admin menu. It used to work in v72.

I don't see anything in the logs that reveals if this is a error or working as intended.

Anyone else has this issue?

Edited by malfunc

Share this post


Link to post
Share on other sites

That wasn't the case, there is no parachute that just appears on the player unless you're using an addition :)

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

You might be using Exad mod that has a deploy chute for heli jump?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

On 2/24/2017 at 0:45 AM, infiSTAR said:

That wasn't the case, there is no parachute that just appears on the player unless you're using an addition :)

 

 

On 2/24/2017 at 8:42 AM, Razor77 said:

You might be using Exad mod that has a deploy chute for heli jump?

 

I have used ExAd, but removed some functions at around the same time as I updated the antihack, so that's most likely it. Great input! Thanks :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.