DavieReid88

Database Error

3 posts in this topic

Hello guys, never had this problem before but im trying to start up a new server, and for the past 2 days i end up needing to reinstall the whole thing because of this same problem! at first i thought it was maybe the way im installing mods, but after installing them over and over again and im 100% sure ive installed them correctly, My server currently only has Infistar installed (which is working) then when i installed ExAd this time (Which ive installed lots of times on my other servers) i get these database errors: 

Spoiler

22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10000 added."

22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10001 added."

22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10002 added."

22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10003 added."

22:50:06 Weather was forced to change

22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10004 added."

22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10005 added."

22:50:06 "ExileServer - Initializing game world..."

22:50:06 "ExileServer - Loading families from database..."

22:50:06 "ExileServer - Done loading families!"

22:50:06 "ExileServer - Loading territories from database..."

22:50:06 "ExileServer - Done loading territories!"

22:50:06 "ExileServer - Loading constructions from database..."

22:50:06 "ExileServer - Done loading constructions!"

22:50:06 "ExileServer - Loading vehicles from database..."

22:50:06 "ExileServer - Database Error: Error Statement Exception"

22:50:06 Error in expression <umberOfVehicles - 1 do 

{

((_vehicleIDs select _i)select 0) call ExileServer_obj>

22:50:06   Error position: <select _i)select 0) call ExileServer_obj>

22:50:06   Error Generic error in expression

22:50:06 File exile_server\code\ExileServer_world_loadAllDatabaseVehicles.sqf, line 25

22:50:06 Successfull attempt to execute serverCommand '#exec users' by server.

22:50:06 Successfull attempt to execute serverCommand '#exec users' by server.

22:50:06 c:\w\stable\futura\lib\network\networkserver.cpp NetworkServer::OnClientStateChanged:NOT IMPLEMENTED - briefing!

22:50:06  Mission id: 5a329ddbaae192d68f2a33e851df7416098aaa3b

22:50:06 "<infiSTAR.de>CONNECTLOG| #0 Connected: __SERVER__() Owner: 2   [12-Mar-2017 20-37-11 - v0073]"

and spawn like this:

Spoiler

20170313225157_1.jpg

the noticeable change is :

22:50:06 "ExileServer - Database Error: Error Statement Exception"
22:50:06 Error in expression <umberOfVehicles - 1 do 
{
((_vehicleIDs select _i)select 0) call ExileServer_obj>
22:50:06   Error position: <select _i)select 0) call ExileServer_obj>
22:50:06   Error Generic error in expression
22:50:06 File exile_server\code\ExileServer_world_loadAllDatabaseVehicles.sqf, line 25

Ive reinstalled the server over and over again installing different mods first but still i end up at this point, and cant get to the bottom of it :@, any help would be appreciated

 

Edited by DavieReid88

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, DavieReid88 said:

Hello guys, never had this problem before but im trying to start up a new server, and for the past 2 days i end up needing to reinstall the whole thing because of this same problem! at first i thought it was maybe the way im installing mods, but after installing them over and over again and im 100% sure ive installed them correctly, My server currently only has Infistar installed (which is working) then when i installed ExAd this time (Which ive installed lots of times on my other servers) i get these database errors: 

  Reveal hidden contents


22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10000 added."


22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10001 added."


22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10002 added."


22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10003 added."


22:50:06 Weather was forced to change


22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10004 added."


22:50:06 "ExileServer - Job with handle 10005 added."


22:50:06 "ExileServer - Initializing game world..."


22:50:06 "ExileServer - Loading families from database..."


22:50:06 "ExileServer - Done loading families!"


22:50:06 "ExileServer - Loading territories from database..."


22:50:06 "ExileServer - Done loading territories!"


22:50:06 "ExileServer - Loading constructions from database..."


22:50:06 "ExileServer - Done loading constructions!"


22:50:06 "ExileServer - Loading vehicles from database..."


22:50:06 "ExileServer - Database Error: Error Statement Exception"


22:50:06 Error in expression <umberOfVehicles - 1 do 


{


((_vehicleIDs select _i)select 0) call ExileServer_obj>


22:50:06   Error position: <select _i)select 0) call ExileServer_obj>


22:50:06   Error Generic error in expression


22:50:06 File exile_server\code\ExileServer_world_loadAllDatabaseVehicles.sqf, line 25


22:50:06 Successfull attempt to execute serverCommand '#exec users' by server.


22:50:06 Successfull attempt to execute serverCommand '#exec users' by server.


22:50:06 c:\w\stable\futura\lib\network\networkserver.cpp NetworkServer::OnClientStateChanged:NOT IMPLEMENTED - briefing!


22:50:06  Mission id: 5a329ddbaae192d68f2a33e851df7416098aaa3b


22:50:06 "<infiSTAR.de>CONNECTLOG| #0 Connected: __SERVER__() Owner: 2   [12-Mar-2017 20-37-11 - v0073]"

and spawn like this:

  Reveal hidden contents

20170313225157_1.jpg

the noticeable change is :


22:50:06 "ExileServer - Database Error: Error Statement Exception"

22:50:06 Error in expression <umberOfVehicles - 1 do 

{

((_vehicleIDs select _i)select 0) call ExileServer_obj>

22:50:06   Error position: <select _i)select 0) call ExileServer_obj>

22:50:06   Error Generic error in expression

22:50:06 File exile_server\code\ExileServer_world_loadAllDatabaseVehicles.sqf, line 25

Ive reinstalled the server over and over again installing different mods first but still i end up at this point, and cant get to the bottom of it :@, any help would be appreciated

 

22:50:06 "ExileServer - Database Error: Error Statement Exception"

check the extdb logs.

Edited by StokesMagee

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, StokesMagee said:

22:50:06 "ExileServer - Database Error: Error Statement Exception"

check the extdb logs.

Checked it and failed to notice  a error, I use Xtended base raiding and Virtual Garage, I went ahead changed the game.ini for both scripts but only installed the virtual garage, and not xtended base.. Silly mistake, cost me hours though lol.. Fixed now 

Edited by DavieReid88

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.