• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Jimmy Knox

cant load Can't load into servers

Question

So I use the A3Launcher. I load into the game and it does load (which thank god it does). However when I get into the game, I sit in a loading screen. Normally it's the "sing and I'll load faster" or "loading 8g." I've sat there for about half an hour and decided to give up. Anything I can do to make this work? I was able to go into some random wasteland servers earlier so I know I can get into some servers, just not Exile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

This could be a huge range of things...

What is your ping?

Do you get any error message at all?

Go into steam and verify integrity of game. Once you've done that verify each mod you have installed (in the A3L mod list section). Once you've done that click on the download button next to the server in A3L (if it is there) and then try to join the game.

Edited by Johnny82

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 hours ago, Jimmy Knox said:

So I use the A3Launcher. I load into the game and it does load (which thank god it does). However when I get into the game, I sit in a loading screen. Normally it's the "sing and I'll load faster" or "loading 8g." I've sat there for about half an hour and decided to give up. Anything I can do to make this work? I was able to go into some random wasteland servers earlier so I know I can get into some servers, just not Exile.

You're probably trying to join servers that haven't updated to Arma 3 1.68.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.